Saturday, 20 April, 2024

ΗΠΑ: Η στιγμή που γυναίκα σπρώχνει 3χρονη σε σιδηροδρομικές ράγες

Χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στις ΗΠΑ μία 32χρονη που έσπρωξε ένα κοριτσάκι 3 ετών στις σιδηροδρομικές ράγες στον σταθμό MAX στο βορειοανατολικό Πόρτλαντ.

Ένας άνδρας που βρισκόταν στην πλατφόρμα αντέδρασε άμεσα και έσωσε το παιδί, το οποίο χτύπησε στο κεφάλι και είχε ένα μικρό κόκκινο σημάδι στο μέτωπό του, όπως δήλωσε το γραφείο του εισαγγελέα.

Η 32χρονη Brianna Lace Workman, οδηγήθηκε την Πέμπτη στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Multnomah με τις κατηγορίες για απόπειρα επίθεσης πρώτου βαθμού, κακούργημα και επίθεση τρίτου βαθμού, απρεπή συμπεριφορά δεύτερου βαθμού, απερίσκεπτη απειλή και παρενόχληση, μεταξύ άλλων.

Η Workman αναφέρεται ως άστεγη που ζει στο Πόρτλαντ, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία. Η γυναίκα κατηγορείται ότι έσπρωξε το παιδί, το οποίο περίμενε με τη μητέρα του στο Gateway Transit Center την περασμένη Τετάρτη. Το κορίτσι προσγειώθηκε με το πρόσωπο στις ράγες του τρένου προτού διασωθεί από τον άνδρα. Το γραφείο του εισαγγελέα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το κύκλωμα κάμερας του σταθμού.

Με πληροφορίες του People

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου