Friday, 19 April, 2024

ΗΠΑ: Οκτώ μέλη οικογένειας βρέθηκαν νεκρά, εκ των οποίων τα 5 παιδιά

Αντιμέτωποι με μια σοκαριστική εικόνα βρέθηκαν αστυνομικοί στην πόλη Ένοκ Σίτι στη Γιούτα των ΗΠΑ όταν σε σπίτι στο οποίο μπήκαν για να ελέγξουν

την κατάσταση μιας οικογένειας που δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετό χρονικό διάστημα βρήκαν οχτώ σορούς.

Σύμφωνα με το Reuters οι οχτώ σοροί, οι τρεις ενηλίκων και οι πέντε παιδιών, ανήκουν σε μέλη της ίδιας οικογένειας. Κατά την ίδια πηγή και οι οχτώ είχαν πυροβοληθεί.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας για την ώρα δεν εκτιμάται ότι υπάρχει κάποιος ευρύτερος κίνδυνος ούτε και υπάρχει κάποιος ύποπτος που κυκλοφορεί ελεύθερος. «Δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν θα προβούμε σε υποθέσεις» δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας ότι «η τοπική κοινωνία έχει σοκαριστεί. Τη γνωρίζαμε όλοι μας την οικογένεια. Πολλοί από εμάς πηγαίναμε μαζί τους στην εκκλησία και στο σχολείο».

Τα πέντε νεκρά παιδιά ήταν μαθητές του σχολείου με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας να δηλώνουν ότι η απώλεια αυτή θα προκαλέσει ανησυχία και ερωτήματα σε όλους μας και ειδικά στους μαθητές μας».

«Ήταν μια θαυμάσια οικογένεια» δήλωσε κάτοικος της μικρής πόλης των 8.000 ατόμων προσθέτοντας ότι ο πατέρας ήταν εργαζόμενος σε ασφαλιστική εταιρεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου