Thursday, 28 March, 2024

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ

Νέο σοκ υπέστη η οικογένεια του Τζορτζ Φλοιντ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2020 από τον αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν στην Μινεάπολη των ΗΠΑ. 

Η τετράχρονη ανιψιά του Φλόιντ Αριάνα Ντιλέιν πυροβολήθηκε το Σάββατο στο σπίτι της στο Χιούστον και οι αρχές προσπαθούν να βρουν το άτομο ή τα άτομα που πυροβόλησαν πολλές φορές στο διαμέρισμα γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Τέσσερις ενήλικοι και δύο παιδιά -συμπεριλαμβανομένης της Αριάνα Ντιλέιν η οποία πυροβολήθηκε- βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα τη στιγμή των πυροβολισμών. Την ώρα των πυροβολισμών το κοριτσάκι κοιμόταν, ενώ ο πατέρας του ανέφερε ότι τραυματίστηκε σε πνεύμονα και νεφρό και έχει σπασμένα πλευρά. 

«Η κόρη μου τινάχθηκε πάνω και είπε ότι χτυπήθηκε», είπε ο πατέρας της Αριάνα, Ντέρικ Ντιλέιν. «Είδα το αίμα, την αιμορραγία και την άρπαξα».

Είπε ότι η γυναίκα του τους οδήγησε στο νοσοκομείο. Η Αριάνα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και επέζησε. «Θεραπεύεται πολύ γρήγορα. Την τελευταία φορά που την έλεγξα ανέπνεε χωρίς υποστήριξη. Τα πήγαινε πολύ καλά», είπε ο Ντέρικ. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου