Thursday, 28 March, 2024

Θρίλερ με εξαφάνιση 9χρονης στην Αυστραλία: Συνελήφθη άντρας για τη δολοφονία της;

Ένας άνδρας κατηγορείται για φόνο μετά την εξαφάνιση ενός εννιάχρονου κοριτσιού στα Γαλάζια Όρη της Αυστραλίας.

Η μικρή εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του σπιτού της την Πέμπτη. Αλλά η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της μόλις στις 8.20 π.μ. την επόμενη μέρα.

Ο 32χρονος άνδρας συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Surry Hills στο κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ περίπου στις 20:30 την Τρίτη. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Surry Hills και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και θα βρεθεί αντιμέτωπος με το δικαστήριο το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα

Παράλληλα ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν μέσα σε βαρέλι, αλλά δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί επίσημα. Οι ντετέκτιβ διεξήγαγαν χθες το βράδυ έρευνα στον ποταμό Colo κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν τα λείψανα που πιστεύεται ότι είναι του κοριτσιού.

Το ποτάμι απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το όρος Wilson όπου το κορίτσι εξαφανίστηκε. Σημειώνεται πως ένας γείτονας του σπιτιού που εξαφανίστηκε το κορίτσι αυτή την εβδομάδα είπε στην Daily Mail Australia πως η σύζυγός του, ενώ διάβαζε, άκουσε στις 4.30 τα ξημερώματα τον ήχο ενός αυτοκινήτου στο δρόμο. «Σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε στο παράθυρο και είδε μια σκιά να κινείται», είπε ο John Haitzler στην Daily Mail Australia.«Είναι πολύ ήσυχο εδώ το βράδυ και μπορείτε να δείτε τους προβολείς-δεν ήταν αναμμένοι». Ο κ. Haitzler είπε ότι η σύζυγός του δεν μπορούσε να δει τη μάρκα του αυτοκινήτου ή ποιος το οδηγούσε, αλλά το ανέφερε στην αστυνομία αφού άκουσε ότι ένα κοριτσάκι είχε χαθεί από τη διπλανή πόρτα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου