Thursday, 28 March, 2024

Ιβάνκα Τραμπ: Παροτρύνει τον πατέρα της να αποδεχθεί την ήττα – Στοχεύει η ίδια την προεδρία

Η Ιβάνκα Τραμπ παροτρύνει διακριτικά τον πατέρα της να υποχωρήσει και να αποδεχθεί την ήττα του και την εκλογή του Τζο Μπάιντεν

καθώς προσβλέπει σε ένα δικό της μέλλον στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του θέματος και μίλησαν αποκλειστικά στην DailyMail.com.

Το Σάββατο, ο Τζο Μπάιντεν ανακηρύχθηκε ο νέος εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, γεγονός που οδήγησε σε πανηγυρισμούς σε όλες τις ΗΠΑ. Ωστόσο, ο πρόεδρος Τραμπ αρνήθηκε να δεχθεί τα αποτελέσματα, προβάλλοντας αβάσιμους ισχυρισμούς για εκτεταμένη νοθεία ψήφων και καταθέτοντας αγωγές σε πολλές πολιτείες.

Ο Ντον Τζούνιορ, γιος του Τραμπ, προχώρησε σε μία σειρά από οργισμένα tweet, ενώ τελικά ακόμα και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια, έκανε λόγο σε αναρτήσεις της για «παράνομες» ψήφους. Στο μεταξύ όμως, η 39χρονη Ιβάνκα, από την Παρασκευή έχει παραμείνει σιωπηλή στα κοινωνικά δίκτυα.

Στα παρασκήνια, ωστόσο, όπως σημειώνει η Daily Mail, η πρώτη κόρη πιέζει τον Τραμπ και την διοίκησή του να αποδεχθεί την ήττα του, αναφέροντας κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης ανώτερων αξιωματούχων ότι ήταν «τιμή που υπηρετήσαμε τον λαό και ο λαός πρέπει να είναι ευχαριστημένος με αυτά που πέτυχε».

Γνώστης των πραγμάτων με στενούς δεσμούς με την οικογένεια Τραμπ εξήγησε για τη στάση της κόρης του προέδρου των ΗΠΑ: «Η Ιβάνκα έχει τη δική της ατζέντα. Έχει τα μάτια της στο γραφείο πίσω από το Οβάλ Γραφείο από την πρώτη μέρα και δεν πρόκειται να κόψει γέφυρες αυθαδιάζοντας όπως ο Ντον Τζούνιορ που συνεχίζει να ξεσπά στο Twitter. Ότι βγάζει προς τα έξω είναι υπολογισμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο γιατί πάντα κοιτάζει τη μεγάλη εικόνα».

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ προέτρεψε τον πεθερό του, ιδιωτικά, να εγκαταλείψει τη μάχη και να αποσύρει τις αγωγές ώστε να επικεντρωθεί στα τέσσερα χρόνια από τώρα. Ο γνώστης του θέματος είπε επίσης ότι στην οικογένεια Τραμπ υπάρχει «ουσιαστικά μία σύγκρουση ανάμεσα στον Τζάρεντ και την Ιβάνκα στη μία πλευρά και τον Ντον Τζούνιορ και τον Έρικ στην άλλη». «Η Μελάνια κρατά τα χαρτιά της κλειστά -κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα τι σκέφτεται», πρόσθεσε η ίδια πηγή. Όπως σημειώνει πάντως η Daily Mail, η Ιβάνκα δεν είναι το μόνο παιδί του Τραμπ που έχει βλέψεις για τον Λευκό Οίκο, καθώς και ο Ντον Τζούνιορ το θέλει επίσης. «Στον Ντον Τζούνιορ αρέσει να σκέφτεται ότι είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει τα ηνία με την Κίμπερλι στο πλευρό του, αλλά η Μελάνια θα ήταν η πρώτη που θα παραδεχόταν ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ γιατί δεν έχει την εξυπνάδα του Ντόναλντ και στην καλύτερη θα πάρει δικό του σόου στο Fox News», είπε η ίδια πηγή.

Η Μελάνια Τραμπ είπε ότι ακριβώς όπως ο σύζυγός της, έτσι και ο Ντον Τζούνιορ αρέσκεται στο να ακούει τον εαυτό του και δεν ξέρει πότε να σταματήσει, σύμφωνα με την Daily Mail. «Σε αντίθεση με τον αδερφό της, η Ιβάνκα έχει την πλήρη υποστήριξη του πατέρα της και θα κάνει τα πάντα για να δει την πριγκίπισσά του να ακολουθεί τα χνάρια του. Στον Ντόναλντ αρέσει να καυχιέται ότι είναι σαν δύο σταγόνες νερό και ότι όπως και αυτός, η Ιβάνκα είναι μία χαρισματική γεννημένη ηγέτιδα που αγαπά ο κόσμος. Υπερηφανεύεται στην ιδέα ότι και αυτή μία μέρα θα γίνει Πρόεδρος», ανέφερε η ίδια πηγή.
Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου