Thursday, 25 April, 2024

Ινδία: Κατέρρευσε πύργος λούνα παρκ! Τραυματίστηκαν γυναίκες και παιδιά

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επισκέπτες σε ένα λούνα παρκ στην πόλη Μοχάλι της Ινδίας, όταν ο πύργος στον οποίο ανέβηκαν έσπασε και έπεσε με δύναμη στο έδαφος.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από μια βόλτα στο λούνα παρκ της πόλης Μοχάλι αργά το απόγευμα της Κυριακής (4/9). Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο κόσμος έκανε βόλτα με έναν πολυώροφο «πύργο» που έσπασε στον αέρα κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης και συνετρίβη από ύψος 15 μέτρων με 50 επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 15 με 16 άτομα, κυρίως παιδιά και γυναίκες στο περιστατικό, το οποίο έχει καταγραφεί σε βίντεο που έχουν τραβήξει αυτόπτες μάρτυρες. Όπως φαίνεται στα βίντεο η πτώση σημειώθηκε από ύψος περίπου 25 μέτρων. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι αρκετοί από τους τραυματίες χτύπησαν στο κεφάλι και στον αυχένα. Κατά τις ίδιες πηγές υπάρχουν καταγγελίες για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο επίμαχο παιχνίδι. Μετά το ατύχημα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τις τοπικές αρχές να έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

«Είδαμε ανθρώπους να πέφτουν από την κούνια όταν ανέβηκαν. Υπήρχαν παιδιά και γυναίκες που κάθονταν σε αυτό», είπε μια γυναίκα, προσθέτοντας ότι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο καρναβάλι βοήθησε να μεταφερθούν οι τραυματίες στα νοσοκομεία. Οι διοργανωτές του καρναβαλιού φέρεται να τράπηκαν σε φυγή από το σημείο. Η Εμπορική Έκθεση Mohali, όπου συνέβη το περιστατικό, επρόκειτο να συνεχιστεί μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Οι τοπικές αρχές διεξαγάγουν έρευνα για να δουν εάν οι διοργανωτές είχαν άδεια για τη διεξαγωγή του καρναβαλιού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου