Wednesday, 24 April, 2024

Ινδία: 5 άτομα καταπλακώθηκαν από τοίχο που έριξαν μαϊμούδες!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα μαζί με τέσσερα από τα παιδιά της, όταν καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια ενός τοίχου που έριξαν μαϊμούδες

στην πόλη Σαντζαχανπούρ της ινδικής πολιτείας Ουτάρ Πραντές.
Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται ρεπορτάζ των Times of India, τα πέντε θύματα σκοτώθηκαν από κομμάτια της τοιχοδομής που έπεσαν πάνω τους, ως αποτέλεσμα του «βίαιου ταρακουνήματος» του τοίχου από τις μαϊμούδες.
Την ώρα του παράξενου δυστυχήματος τα εν λόγω άτομα κοιμόντουσαν έξω από το σπίτι τους, επειδή ο ανεμιστήρας της οροφής είχε χαλάσει και έκανε αποπνικτική ζέστη. Δύο από τα παιδιά της οικογένειας επέζησαν από το περιστατικό.
Όπως αναφέρει η βρετανικη εφημερίδα, ένας τοπικός αξιωματούχος ονόματι Βίκραμ Σινγκ, συναντήθηκε με τους επιζώντες και διαβεβαίωσε την κοινή γνώμη οτι λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή νοσηλεία.
«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό και πέντε μέλης της οικογένειας σκοτώθηκαν ακαριαία όταν έπεσε πάνω τους ο τοίχος», ανέφερε στην ανακοίνωσή του μετά από επιθεώρηση του τόπου του δυστυχήματος. Οι Αρχές της πολιτείας Ουτάρ Πραντές πρόσφεραν στα επιζώντα μέλη της οικογένειας 400.000 ρουπίες (περ. 5.300 δολάρια) ως αποζημίωση.
Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη τραγωδία που προκαλούν μαϊμούδες στην Ινδία. Μόλις έναν χρόνο πριν, τον περασμένο Αύγουστο, ένας 50χρονος άνδρας σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του, προσπαθώντας να αποφύγει μια επίθεση από μαϊμούδες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου