Thursday, 28 March, 2024

Ιταλία: Αλβανός νοσοκόμος «έφαγε» 6.000 ευρώ από ετοιμοθάνατο ασθενή!

Αλβανός νοσοκόμος έκλεψε την κάρτα ανάληψης χρημάτων από ασθενή του που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση

έχοντας προσβληθεί από το νέο κορονοϊό!
Το εν λόγω περιστατικό καταγράφηκε στην Ιταλία, με τον 41χρονο νοσοκόμο με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος ζούσε στο Μπέργκαμο, να «βουτά» την κάρτα ενός 66χρονου ασθενή και, κατόπιν, να «αδειάζει» τον λογαριασμό του.
Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, η κλοπή της κάρτας έγινε στις 13 Μαρτίου, τρεις μόλις ημέρες προτού επιδεινωθεί η κατάσταση του 66χρονου που, τελικά, κατέληξε στις 18 Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα, ο 41χρονος κατάφερε να «σηκώσει» συνολικά 6.000 ευρώ από το λογαριασμό του άτυχου άνδρα.
Ωστόσο, οι συγγενείς του θύματος παρατήρησαν την έλλειψη χρημάτων και το ανέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, με τις Αρχές να φτάνουν, τελικά, στα ίχνη του θρασύτατου δράστη, περνώντας του χειροπέδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί συνελήφθη και η 21χρονη αρραβωνιαστικιά του νοσοκόμου, πιθανότατα ως συνεργός του.
«Μια άσχημη ιστορία, σε μια τραγική στιγμή, μια κακοποίηση που διαπράχθηκε εναντίον ενός αβοήθητου θύματος», σχολίασε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, σχετικά με το περιστατικό.
πηγή: himara.gr-(φωτό αρχείου)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου