Thursday, 28 March, 2024

Ιταλός περπάτησε 450 χλμ για να ηρεμήσει μετά από καβγά με την γυναίκα του!

Τσακωμούς έχουν πολλά ζευγάρια, ειδικά σε περίοδο εγκλεισμού, που δημιουργούνται εντάσεις, ίσως με το παραμικρό, όμως ένας Ιταλός μάλλον… το τερμάτισε. 

Ο λόγος; Μετά από καβγά με την γυναίκα του, έφυγε για μια βόλτα 450 χιλιομέτρων, που διήρκησε 7 ημέρες για να ηρεμήσει! Αλλά πλήρωσε και πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Ο 48χρονος Ιταλός πήγε συγκεκριμένα, για μια πεζοπορία για να ηρεμήσει τα νεύρα του μετά από έναν θερμό τσακωμό με την σύζυγό του. Έφυγε από το Κόμο στα βόρεια της Ιταλίας και έφτασε μέχρι τον νότο, διανύοντας περίπου 65 χιλιόμετρα την ημέρα. Ο άντρας που δεν έχει κατονομαστεί, έφτασε τελικά στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Φάνο στην ακτή της Αδριατικής.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον άνδρα που περπατούσε στις 2 το πρωί, παραβιάζοντας τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό της χώρας. Έπεσαν επάνω του την ώρα που έκαναν έρευνες για τυχόν παραβάτες του κορωνοϊού. Σε όλη την χώρα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, που έχει στοιχίσει την ζωή χιλιάδων Ιταλών. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, η Ιταλία κατέγραψε τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό θανάτων από κορωνοϊό με 993 θανάτους μέσα σε 24 ώρες.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του
Οι Αρχές ανακάλυψαν πως η σύζυγός του είχε ήδη αναφέρει την εξαφάνιση του συζύγου της μία εβδομάδα νωρίτερα, λέγοντας στην αστυνομία πως είχε φύγει από το σπίτι με τα πόδια μετά από έναν καβγά και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει.
Μιλώντας ο Ιταλός στην ιταλική εφημερίδα Il Resto del Carlino, είπε ότι ο κόσμος που γνώρισε στην πορεία του, του πρόσφεραν φαγητό και ποτό. «Είμαι καλά, λίγο κουρασμένος» δήλωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου