Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κάμερα ασφαλείας συνέλαβε νήπιο να παίζει με όπλο. Τραβούσε τη σκανδάλη

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται ένα τετράχρονο παιδί, που φοράει πάνα, να κρατάει ένα όπλο και να «παίζει» με αυτό στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στο Beech Grove στην Ιντιάνα το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με την αναφορά των Αρχών, ένας γείτονας αντιλήφθηκε το περιστατικό, όταν είδε το παιδί να κουνάει το όπλο έξω από το σπίτι του πατέρα του και να σημαδεύει τις πόρτες, τις σκάλες, αλλά και προς τον εαυτό του. Στο βίντεο, μάλιστα, ακούγονται και ήχοι από το όπλο, που υποδεικνύουν ότι το παιδί φέρεται να τράβηξε τη σκανδάλη περισσότερες από μια φορά.

Ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και ρώτησε τον πατέρα αν είχε στην κατοχή του όπλο μέσα στο σπίτι. Ο πατέρας αρνήθηκε, ωστόσο, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ένα όπλο εννέα χιλιοστών βρέθηκε πίσω από ένα συρτάρι και ο πατέρας συνελήφθη για αμέλεια. Μάλaιστα, η σύλληψή του έγινε μπροστά στις κάμερες, αφού ένα τηλεοπτικό συνεργείο που συνόδευε τους αστυνομικούς, κατέγραψε το περιστατικό, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής «On Patrol: Live», που μεταδόθηκε στον αέρα.

Ο πατέρας του παιδιού πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου το απόγευμα της Τρίτης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου