Tuesday, 16 April, 2024

Κίνα, Γιουχάν: Εκατοντάδες άνθρωποι έκαναν Πρωτοχρονιά, στους δρόμους

Εικόνες πανζουρλισμού στη Γουχάν, την πόλη της Κίνας από την οποία ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Με τον πλανήτη να παραμένει σε lockdown και με χιλιάδες ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά, η Ουχάν, η πόλη από την οποία άρχισε η πανδημία του κορονοϊού υποδέχτηκε με ξέφρενα πάρτι στους δρόμους την έλευση του 2021.
Έτσι, εικόνες απίστευτου συνωστισμού καταγράφηκαν παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι κάτοικοί της υποδέχθηκαν το 2021, έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.
Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται δεκάδες εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας της επαρχίας της Χουμπέι, κρατώντας μπαλόνια, τα οποία άφησαν στον ουρανό, όταν το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα.


Τα μαγαζιά εκεί ήταν ανοιχτά χτες, ενώ οι νέοι διασκέδασαν στα μπαρ της γειτονιάς τους σαν να έχουν τελειώσει όλα. Βέβαια η επιδημιολογική κατάσταση στη Γουχάν διαφέρει από αυτήν της Δύσης, καθώς στην στην πόλη 11,08 εκατομμυρίων κατοίκων τα κρούσματα από τον Ιούνιο δεν έχουν ξεπεράσει τα 50 συνολικά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου