Friday, 19 April, 2024

Καλιφόρνια: Γνωστός ο δράστης της δολοφονίας των τεσσάρων – Η μάνα έμεινε με το νεκρό παιδί στην αγκαλιά

1 Απριλίου, Οι πυροβολισμοί στο Όραντζ της Καλιφόρνια, που σκότωσαν τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 9χρονου αγοριού

την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν από έναν 44χρονο άντρα που γνώριζε τα θύματα, ανέφερε η αστυνομία.
Εκτός από το αγόρι, οι άλλοι νεκροί ήταν ένας άντρας και δύο γυναίκες, ανέφερε ο υπολοχαγός Τζένιφερ Αμάτ στο τμήμα αστυνομίας του Orange. Μια άλλη γυναίκα και ο σκοπευτής νοσηλεύτηκαν, είπε ο Amat.
Αξιωματούχοι ταυτοποίησαν τον ύποπτο ως τον Aminadab Gaxiola Gonzalez, 44 ετών, κάτοικος της γειτονικής πόλης Fullerton, λέγοντας ότι μπήκε σε ένα συγκρότημα γραφείων μιας επιχείρησης που ονομάζεται Unified Homes την Τετάρτη το απόγευμα και κλειδώσει τις πύλες σε μια αυλή πίσω του με κλειδαριά ποδηλάτου.
Οι αρχές ανακάλυψαν ένα ημι-αυτόματο πιστόλι και ένα σακίδιο που περιείχε σπρέι πιπεριού, χειροπέδες και πυρομαχικά που πιστεύουν ότι ανήκαν στον ύποπτο.
“Το προκαταρκτικό κίνητρο πιστεύεται ότι σχετίζεται με μια επιχειρηματική και προσωπική σχέση που υπήρχε μεταξύ του ύποπτου και όλων των θυμάτων. Φαίνεται ότι όλοι οι ενήλικες συνδέονταν είτε με επαγγελματική είτε με προσωπική σχέση και αυτό δεν ήταν τυχαία πράξη βίας, “Είπε ο Αμάτ.
Οι πυροβολισμοί εξακολουθούσαν να ακούγονται όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στη σκηνή, αλλά δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στην αυλή μέχρι να εξαναγκάσουν την κλειδαριά, είπε ο υπολοχαγός.
Δύο από τους αξιωματικούς πυροβόλησαν τον ύποπτο, ο οποίος τραυματίστηκε και συνελήφθη, δήλωσε ο Αμάτ.
Αφού βοήθησε την τραυματισμένη γυναίκα που φάνηκε να προστατεύει το νεκρό 9χρονο αγόρι, η αστυνομία έψαξε το συγκρότημα και βρήκε τρεις άλλους θανάτους: μια γυναίκα σε μια υπαίθρια προσγείωση, έναν άνδρα μέσα σε ένα κτίριο γραφείων και μια γυναίκα σε ένα άλλο κτίριο γραφείων, είπε ο Amat.
Η αιματοχυσία στην πόλη Orange, περίπου 30 μίλια (48 χλμ.) Νοτιοανατολικά του κέντρου του Λος Άντζελες, σηματοδότησε την τρίτη θανατηφόρα μαζική πυροβολισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες σε λιγότερο από ένα μήνα.
Daniel Trotta, Καλιφόρνια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου