Friday, 19 April, 2024

Καναδάς: Τρεις νέοι γιατροί πέθαναν σε τέσσερις μέρες, στο ίδιο νοσοκομείο

Τρεις νέοι και κατά τα άλλα υγιείς γιατροί πέθαναν την περασμένη εβδομάδα. Όλοι δούλευαν για το ίδιο νοσοκομειακό σύστημα.

Ο θάνατός τους ήρθε λίγες μέρες αφότου το νοσοκομείο τους άρχισε να υποβάλλει σε εμβολιασμό το προσωπικό του με την 4η δόση του εμβολίου.

«Τρεις γιατροί στα νοσοκομεία του Mississauga πέθαναν αυτή την εβδομάδα. Ο πρώτος Δευτέρα, ο δεύτερος Τρίτη και ο τρίτος Πέμπτη. Η αιτία του θανάτου δεν αναφέρεται στο σημείωμα, αλλά πόσες φορές έχουν πεθάνει 3 γιατροί σε 1 εβδομάδα, λίγες ημέρες αφότου το νοσοκομείο άρχισε να χορηγεί την 4η βολή στο προσωπικό», γράφει ο ερευνητής Steve Kirsch.

Οι θάνατοι αυτοί έρχονται να προστεθούν στην απώλεια του γιατρού που εργαζόταν στο North York General ο οποίος πέθανε αυτή την εβδομάδα, γράφει ο ιστότοπος Noqreport. Και οι τρεις πέθαναν σε διάστημα 3 ημερών, λίγες μέρες μετά την 4η δόση.

Όλοι είναι νέοι γιατροί. Και οι τρεις στο Trillium Health στη Mississauga του Οντάριο του Καναδά. Οι τρεις γιατροί από το ίδιο νοσοκομείο και ο τέταρτος από ένα κοντινό νοσοκομείο είναι ο Δρ Jakub Sawicki, ο Dr Stephen McKenzie, ο Dr Lorne Segall και ο Dr Paul Hannam.

Οι υγειονομικές αρχές ανά τον κόσμο συνεχίζουν να αγνοούν αυτό για το οποίο ο Dr. Robert Malone και άλλοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει: ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα οδηγήσει στην εξέλιξη ανθεκτικών στελεχών.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα με τις παραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, οι οποίες παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid. Αγνοούν επίσης την πραγματικότητα της ανοσολογικής αποτύπωσης, η οποία αναγκάζει τα εμβολιασμένα άτομα που πάσχουν από Covid να μολύνονται πιο συχνά και επανειλημμένα.

Παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια να δημιουργηθεί φόβος για νέα στελέχη Covid, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που τα ποσοστά μόλυνσης αυξάνονται.

Από την άλλη, το site toronto-ctvnews και άλλα λένε ότι το εμβόλιο και η 4η δόση δεν έχει σχέση… και ειδικά ο ένας ήταν βαριά άρρωστος με καρκίνο… και τότε πώς του επέτρεπαν και πήγαινε στην εργασία του; Σερνόταν δηλαδή και πήγαινε έως την τελευταία ώρα της ζωής του και… ξεψύχησε δουλεύοντας εντ’ός νοσοκομείου και δεν τον πήρε κανείς να τον βάλει σε ένα κρεβάτι, βαριά άρρωστο άνθρωπο; 

Three Doctors Die Within Four Days Shortly After Hospital Begins Injecting Staff With Fourth Covid Shots (substack.com)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου