Friday, 29 March, 2024

Κεντάκι, ΗΠΑ: Πυροβολισμοί έξω από τράπεζα. Νεκρούς επιβεβαιώνουν οι Αρχές

Λόγο για πολλά θύματα, κάνουν οι τοπικές Αρχές του Κεντάκι των ΗΠΑ, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας ένοπλος άνοιξε πυρ έξω από τράπεζα στο Λούιβιλ και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Το περιστατικό καταγράφηκε έξω από την Old National Bank, στο Λούισβιλ, με θύματα πολλούς ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, όπως αναφέρουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται συνομιλίες μεταξύ των αστυνομικών και του κέντρου μέσω ασυρμάτου, ότι το περιστατικό συνέβη στον πρώτο όροφο του 5όροφου κτηρίου της τράπεζας της μεγαλύτερης πόλης του Κεντάκι.

Όπως δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες στα social media, τουλάχιστον 12 περιπολικά και 3 ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο. Υπάρχουν φόβοι για πολλά θύματα, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν και πόσα είναι. Σε ανακοίνωσή της στο Twitter, η Louisville Metro Police του Κεντάκι επιβεβαιώνει τόσο την παρουσία ενόπλου στην τράπεζα όσο και ότι υπάρχουν πολλά θύματα. «Παρακαλούμε πολύ, μείνετε μακριά από την περιοχή».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου