Thursday, 25 April, 2024

ΦΡΙΚΗ: Μητέρα έβγαζε στην πορνεία τις κόρες της – «100 ευρώ τον πελάτη»!

Απίστευτη υπόθεση κακοποίηση και κακομεταχείρισης από μητέρα και γιο απέναντι σε δύο αδελφές στην Κύπρο.Η υπόθεση καταγγέλθηκε τον Ιανουάριο του 2015 και αποκαλύφθηκε το φρικτό χρονικό της κακοποίησης των δύο αδελφών.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου η μητέρα μαζί με το γιο της εξωθούσε τις κόρες της στην πορνεία και τη ζητιανιά.

Οι δύο αδελφές ζούσαν ένα μαρτύριο και όποτε πήγαιναν σπίτι χωρίς χρήματα δέχονταν μπουνιές, χαστούκια και μαλλιοτραβήγματα ενώ η μητέρα τους φέρεται να κτύπησε την μια από τις δύο με καυτή κουτάλα προκαλώντας την αιμορραγία χωρίς όμως να την πάρουν στο γιατρό! Η μια από τις δύο αδελφές αναφέρει ότι δούλεψε σε ψησταριά όμως στη συνέχεια η μητέρα της και ο αδελφός της της βρήκαν δουλειά σε μπυραρία. Εκεί της είπαν ότι έκαναν σεξ είτε στις τουαλέτες είτε στο τροχόσπιτο όμως όταν αρνήθηκε την έβαζαν να πλένει πιάτα και την κτυπούσαν.

Έπαιρνε σπίτι 5-10 ευρώ και όταν τα έβλεπε η μητέρα της την κτυπούσε και τη φώναζε άχρηστη ενώ μια φορά την κτύπησε με καυτή κουτάλα στο κεφάλι. Όλα αυτά στην παρουσία του αδελφού της αλλά και της αδελφής της, η οποία και αυτή δέχτηκε σωματική κακοποίηση.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του “Φ”, σε ένα από τα περιστατικά βίας την έπιασε ο αδελφός από το λαιμό και η μάνα της την κτυπούσε με μπουνιές και γρατσουνιές φωνάζοντας της «άχρηστη, πάλι δεν έφερες λεφτά».

Η δεύτερη αδελφή στην κατάθεση της, δήλωσε ότι ήταν μπροστά όταν η μάνα συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας να παίρνει 100 ευρώ η αδερφή της όταν ικανοποιούσε τους θαμώνες και 5-10 ευρώ όταν έπλενε μόνο τα πιάτα! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν της βρήκε ο ιερέας του χωριού σε άθλια κατάσταση τον Ιανουάριο του 2015 και τις μετέφερε στην Αστυνομία. Η μία από τις δύο αδελφές μάλιστα ήταν ανήλικη κατά τον επίδικο χρόνο.

Μάνα και γιος εξαφανίστηκαν στο εξωτερικό όμως τον Μάρτιο του 2017 εντοπίστηκαν στην Ελλάδα και η υπόθεση μεταφέρθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Newsbomb.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου