Friday, 29 March, 2024

Κύπρος: Απεβίωσε το 3χρονο αγγελούδι που έπασχε από καρδιοπάθεια

Θλίψη προκαλεί η είδηση θανάτου του 3χρονου παιδιού από τη Ρωσία που έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα και με τη μεσολάβηση του Υπουργείου Υγείας

περί τα τέλη Ιανουαρίου είχε μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο «Μητέρα» για επέμβαση, ωστόσο τελικά υποβλήθηκε σε καθετηριασμό.

Μετά τη θεραπεία που έγινε, το παιδάκι έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στην Κύπρο, ωστόσο δυστυχώς τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία ξανά η εισαγωγή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο την Πέμπτη που μας πέρασε.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών το 3χρονο παιδάκι κατέληξε το πρωί της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του. Πρόκειται για το 3χρονο αγοράκι, που έπασχε από καρδιοπάθεια και η κατάσταση του ήρθε στο φως από τη Cyprus Times, όταν ιατρικό κέντρο στη Γερμανία αρνήθηκε την εισαγωγή του, επειδή οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι κατά της νόσου covid. Τελικά οι γονείς εμβολιάστηκαν και με τη μεσολάβηση του Υπουργείου Υγείας, γονείς και παιδάκι μετέβησαν στην Αθήνα για θεραπεία.

Δυστυχώς, το άτυχο παιδάκι από τα πρώτα κιόλας στάδια της ζωής του αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Cuprustimes.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου