Thursday, 25 April, 2024

Μάχες μηχανόβιων με εννέα νεκρούς στο Τέξας

Μάχες μηχανόβιων με εννέα νεκρούς στο Τέξας

Σκηνές πολέμου διαδραματίστηκαν την Κυριακή στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν αντίπαλες συμμορίες μηχανόβιων συγκρούστηκαν στην πόλη του Γουέικο, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον εννέα νεκρούς και 18 τραυματίες.

Για περισσότερες από 100 συλλήψεις κάνει λόγο το BBC.

Ο καυγάς ξέσπασε στο εστιατόριο Twin Peaks Sports Bar and Grill, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως αφορμή ήταν μια διαφιλονικούμενη θέση στάθμευσης. Στη συνέχεια, οι συμμορίτες βγήκαν στο γειτονικό πάρκινγκ για να λύσουν τις διαφορές τους.

Η κατάσταση γρήγορα κλιμακώθηκε σε μάχη, με τη συμμετοχή τουλάχιστον τριών συμμοριών, και τους εμπλεκόμενους να χρησιμοποιούν αλυσίδες, μαχαίρια, ρόπαλα και, τελικά, όπλα.

Η Αστυνομία επενέβη μόλις άρχισαν οι ανταλλαγές πυροβολισμών. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ορισμένοι αστυνομικοί έκαναν χρήση των δικών τους όπλων κατά τη διάρκεια της επέμβασης, χωρίς να έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν κάποιοι θάνατοι οφείλονται σε αστυνομικά πυρά.

Όλοι οι νεκροί είναι μηχανόβιοι και ως εκ θαύματος δεν έχασαν τη ζωή τους αθώοι, με δεδομένο ότι η συμπλοκή ξέσπασε κοντά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο μέσο της ημέρας (τοπική ώρα). Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.

Η Αστυνομία βρισκόταν κοντά στο σημείο και επενέβη άμεσα, καθότι εξ αρχής υπήρχαν φόβοι για επεισόδια, λόγω της συνύπαρξης εχθρικών συμμοριών.

Οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι συμμορίτες έχουν μετακινηθεί σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Πηγή: www.skai.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου