Thursday, 28 March, 2024

Μαθητές κλείδωσαν 11χρονο, τον έλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν ζωντανό

Σοκ προκαλεί η φρικτή δολοφονία ενός παιδιού μόλις 11 ετών στη Ρωσία από μεγαλύτερα παιδιά. Όπως αναφέρει η Mirror

επικαλούμενη ρωσικά ΜΜΕ, παιδιά ηλικίας 13-15 ετών, κλείδωσαν τον Albert Umbetyarov σε μια καλύβα, τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν ζωντανό. Το 11χρονο αγοράκι, που ήταν πρωταθλητής στο τζούντο βρέθηκε κλειδωμένο σε μια καλύβα την […]

Σοκ προκαλεί η φρικτή δολοφονία ενός παιδιού μόλις 11 ετών στη Ρωσία από μεγαλύτερα παιδιά.

Όπως αναφέρει η Mirror, επικαλούμενη ρωσικά ΜΜΕ, παιδιά ηλικίας 13-15 ετών, κλείδωσαν τον Albert Umbetyarov σε μια καλύβα, τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν ζωντανό. Το 11χρονο αγοράκι, που ήταν πρωταθλητής στο τζούντο βρέθηκε κλειδωμένο σε μια καλύβα την πόρτα της οποίας είχαν σφραγίσει με καρφιά οι ανήλικοι δράστες, στην περιοχή Dubovaya Roshcha της Μόσχας. «Τον χτύπησαν μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του και μετά τον έλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά»

«Τα αγόρια που του επιτέθηκαν, χρησιμοποίησαν ρόπαλα και τον άφησαν χωρίς τις αισθήσεις του. Έπειτα τον περιέλουσαν με βενζίνη, τον κλείδωσαν στην καλύβα, έβαλαν φωτιά και επιχείρησαν να διαφύγουν» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. «Καυγάδισαν. Ένα παιδί που ήταν μπροστά στο συμβάν είπε ότι ο 11χρονος Albert ήταν τόσο βαριά χτυπημένος που δεν μπορούσε ούτε καν να περπατήσει» συγκλονίζει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ανατριχίλα προκαλεί η πληροφορία ότι κορίτσια που ήταν παρόντα στη φρικτή επίθεση μετέδιδαν live την ώρα που οι δράστες έβαζαν φωτιά στην καλύβα που βρισκόταν ο 11χρονος.

«Του επιτέθηκαν επειδή τον ζήλευαν επειδή ήταν αθλητής, καλύτερος από αυτούς» λέει ένας τρίτος αυτόπτης μάρτυρας. Μικρότερα παιδιά, 6 και 7 ετών που έπαιζαν σε κοντινή απόσταση, έτρεξαν να φωνάξουν κάποιον μεγαλύτερο να βοηθήσει.

«Μέχρι να φτάσουμε δεν είχε μείνει τίποτα να σώσουμε…»

Ο πατέρας ενός φίλου του νεκρού παιδιού περιγράφει: «Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας ο γιος μου και μου είπε ότι ο φίλος του κάηκε ζωντανός. Έτρεξα και είδα τις φλόγες αλλά μέχρι τότε δεν είχε μείνει τίποτα να σωθεί». Άνδρες που βρέθηκαν στην καλύβα χρησιμοποίησαν φτυάρια για να φτάσουν το 11χρονο αγοράκι αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Ήταν έξυπνος και ήρεμος. Δεν θα πείραζε ούτε μύγα. Ήταν εργατικός και είχε κερδίσει πολλούς αγώνες» λέει ο προπονητής του Albert στο τζούντο… πιστεύει ότι όταν τον κλείδωσαν ήταν αναίσθητος, γιατί διαφορετικά «ήταν αρκετά δυνατός για να βγει έξω».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου