Thursday, 25 April, 2024

Μαμά ξυλοκοπήθηκε άγρια από έφηβες που απειλούσαν την κόρη της

Μια μητέρα απ’ το Μπλου Σπρινγκς δέχθηκε άγρια επίθεση από 3 έφηβες κοπέλες στην προσπάθειά της να σώσει την κόρη της από τα χέρια τους.

Η 48χρονη Michelle Audo υπέφερε σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς της έσπασαν τη μύτη, τη γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και έπαθε διάσειση.

Η Audo δήλωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της κοιμόντουσαν όταν οι κόρες τους-ηλικίας 16 και 18 ετών-τους ξύπνησαν μεταξύ 10:30 και 10:45 το βράδυ της 14ης Μαΐου. Η μεγαλύτερη κόρη τους τούς είπε ότι μπροστά απ’ το σπίτι τους ήταν παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο και 3 κοπέλες ήθελαν να ξεκινήσουν καβγά με την μικρότερη αδερφή της. Η μητέρα βγήκε έξω και προσπάθησε να ηρεμήσει τις κοπέλες, οι οποίες όμως γίνονταν όλο και πιο επιθετικές και απαιτούσαν από την μικρότερη κόρη να βγει έξω. Μάλιστα, απείλησαν ότι θα μπουν μέσα στο σπίτι. Όταν η Audo τους ζήτησε να φύγουν για μία ακόμα φορά, η μία κοπέλα πήδηξε έξω απ’ το αυτοκίνητο και άρχισε να τη χτυπά.

Ακούγοντας τις φωνές της ο σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη της βγήκαν έξω απ’ το σπίτι και προσπάθησαν αμέσως να βοηθήσουν. Κατάφεραν να απομακρύνουν την έφηβη από τη μητέρα, η οποία όμως είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Όπως ήταν φυσικό, η οικογένεια κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό. Στις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν από τότε, η Audo δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει τίποτα από τους γονείς των κοριτσιών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο. Καμία συγγνώμη. Και μόνο δύο ύποπτοι κατονομάστηκαν. «Αυτά τα κορίτσια φαίνεται να μην υπολογίζουν κανέναν. Νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και να γλιτώνουν», είπε η άτυχη μητέρα.

Πηγή: kansascity.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου