Thursday, 18 April, 2024

Μητέρα και ο σύντροφός της, ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 9χρονο γιο της

Τον εννιάχρονο γιο της κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου η Κάρλα Σκοτ και ο σύντροφός της Ντιρκ Χάουελ, οι οποίοι και βρέθηκαν χθες, ενώπιον του δικαστηρίου.

Όπως αναφέρει το Sky News ο εννιάχρονος Άλφι Στιλ βρέθηκε νεκρός πριν από δύο χρόνια στο μπάνιο του σπιτιού του με τους πνεύμονές του να είναι γεμάτοι νερό χωρίς «κανένα σημάδι ζωής». Η μητέρα του, Κάρλα Σκοτ κάλεσε το ασθενοφόρο στις 18 Φεβρουαρίου 2021 από το σπίτι της και είπε στους διασώστες ότι ο γιος της, Άλφι είχε αποκοιμηθεί στο μπάνιο, αλλά έπειτα από έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε ότι η ίδια έλεγε ψέματα προκειμένου να προστατέψει τον σύντροφό της, Ντιρκ Χάουελ,

Περιγράφοντας την υπόθεση, η εισαγγελέας Μισέλ Χίλει είπε στο δικαστήριο ότι ο ‘Αλφι πέθανε λόγω των «εσκεμμένων και παράνομων ενεργειών» της Κάρλα και του συντρόφου της και ότι ο εννιάχρονος «δέχθηκε εσκεμμένα επίθεση, ξυλοκοπήθηκε, και στη συνέχεια τον έβαλαν για τιμωρία ανοίγοντας το κρύο νερό».

Ο Άλφι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Γουόρτσεστερ. Η θερμοκρασία του ήταν «εντυπωσιακά χαμηλή» στους 23 βαθμούς με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του στις 15.55. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο εννιάχρονος «είχε μώλωπες σε όλο του το σώμα».

Σύμφωνα με την εισαγγελέα: «Η μητέρα του αγοριού και ο Ντίρκ Χάουελ μαστίγωναν τον μικρό με ζώνες και σαγιονάρες» και πρόσθεσε ότι ο μικρός ήταν ήδη υπό την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών αφότου η μητέρα του ξεκίνησε να έχει σχέση με τον Ντιρκ Χάουελ τον Ιούλιο του 2019. Οι ίδιοι αρνούνται ότι δολοφόνησαν τον Άλφι. Η δίκη συνεχίζεται.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου