Friday, 19 April, 2024

Μοντέλο της ρωσικής «Vogue» κατηγορείται ότι έσφαξε τον σύζυγό της, πάνω σε ένα ξέσπασμα ζήλιας!

Η Λίλια Σουντάκοβα, μοντέλο της ρωσικής «Vogue», πολύ σύντομα ενδέχεται να ποζάρει για φωτογραφίες στη φυλακή, αφού κατηγορείται πως… μαχαίρωσε

μέχρι θανάτου τον σύζυγό της με κουζινομάχαιρο, πάνω σε ένα ανεπανάληπτο ξέσπασμα ζήλιας!
Το μοντέλο είναι αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 15 χρόνων για τη δολοφονία του 28χρονου Σεργκέι Ποπόφ, ο οποίος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Λίλια, φλέρταρε με μία γυναίκα που είχε «ψαρέψει» σε μπαρ και την είχε «κουβαλήσει» σπίτι τους.
Ωστόσο, η 48χρονη μητέρα της, Ιρένα Σουντάκοβα, υποστηρίζει ότι το μοντέλο, που είναι διάσημο για τα φυσικά κόκκινα μαλλιά του, ήταν θύμα συστηματικής ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της και πως, όταν μαχαίρωνε τον Ποπόφ, ουσιαστικά βρισκόταν σε άμυνα. Όταν ο Ποπόφ φάνηκε να μην έχει πια τις αισθήσεις του, η 26χρονη Σουντάκοβα, η οποία έχει κάνει εξώφυλλο στη ρωσική «Vogue» και σε περιοδικά της Ιταλίας, της Κίνας και της Ιαπωνίας, κάλεσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε.
Είχε την απαίτηση να τους μαγειρέψει
Όταν πήγε η αστυνομία, η γυναίκα, που ήταν παντρεμένη με το θύμα για τέσσερα χρόνια, είπε αρχικά ότι το έκανε πάνω στη ζήλια της, επειδή ο σύζυγός της φλέρταρε με άλλη γυναίκα. Η μητέρα της, όμως, δήλωσε στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda» ότι ο Ποπόφ είχε γυρίσει μεθυσμένος σπίτι, παρέα με μια γυναίκα που είχε γνωρίσει στο μπαρ και είχε την απαίτηση η κόρη της να μαγειρέψει και για τους δυο τους!
Μάλιστα, επειδή εκείνη αρνιόταν, η μητέρα ισχυρίζεται ότι ο 28χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά και την κλοτσούσε στα πόδια. Σε μια κίνηση αυτοάμυνας, λοιπόν, η κόρη της τον χτύπησε με το μαχαίρι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου