Saturday, 20 April, 2024

Μπαλί: Φέρεται να κατακρεούργησε τον σύντροφό της, σε βίντεοκληση με την οικογένεια του

Φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια της οικογένειας του φέρεται πως βρήκε ένας 38χρονος Βρετανός κατά τη διάρκεια διακοπών στο Μπαλί, όταν η σύντροφός του τον κατακρεούργησε κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με την οικογένεια του.

Όπως αναφέρει η the Sun, o  38χρονος Mατ Χάρπερ και η 40χρονη Eμμυ Πακπαχάν ήταν ζευγάρι από τον περασμένο Ιούλιο και βρίσκονταν στο Μπαλί για διακοπές. Η 40χρονη φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον 38χρονο σύντροφό της ενώ εκείνος πραγματοποιούσε βιντεοκλήση με την πρώην σύζυγό του και την κόρη της που βρίσκονταν στην Βρετανία. Η 40χρονη όπως αναφέρει το δημοσίευμα μάλιστα να τον άφησε να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος-όπου ύστερα από λίγα λεπτά υπέκυψε στα τραύματά του- ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε με το κινητό της τη στιγμή που άφηνε την τελευταία του πνοή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 40χρονη λίγο αργότερα κάλεσε τις αρχές και ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφος της αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, έδειξε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο το βίντεο από τη στιγμή που ξεψυχούσε. Φέρεται επίσης να κατέθεσε ότι ο 38χρονος την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι, καθώς ήθελε να βλάψει τον εαυτό του. Στο βίντεο που έδειξε στις αρχές η 40χρονη ακούγεται να μάλιστα να φωνάζει: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω».

Πηγή: Τhe sun

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου