Friday, 29 March, 2024

Μπαρ στη Ρώμη απαγόρευσε τη συζήτηση για τον κορονοϊό – Η απίθανη επιγραφή!

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Όχι άλλη κουβέντα για τον κορΟνοϊό.

Σε ένα μικρό μπαρ στα περίχωρα της Ρώμης, η μάνατζερ αποφάσισε να… απαγορεύσει την συζήτηση για τον ιό της πανδημίας μέσα στο μαγαζί της.
Με ένα χειρόγραφο πόστερ που κρέμασε πάνω από τον πάγκο θέλει να κάνει τους πελάτες της να ξεχάσουν για λίγο την δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης και να μιλήσουν για κάτι άλλο.
Όλες οι κουβέντες για καραντίνα, ιούς, πανδημία κτλ. απαγορεύονται αυστηρά.
Όσο πίνουν τον καφέ τους, οι πελάτες μπορούν να συζητήσουν για οτιδήποτε άλλο για να ξεφύγουν λίγο από την κακή διάθεση.
«Μιλάμε για το ίδιο πράγμα εδώ και μήνες, έτσι επιλέξαμε να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα», αναφέρει η Cristina Mattioli, μάνατζερ του «Feeling Bar», στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ως η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που χτυπήθηκε από την πανδημία, η Ιταλία ζει κάτω από την σκιά του κορωνοϊού περισσότερο από όλους και βίωσε το πιο σκληρό lockdown.
Και μπορεί το καλοκαίρι, η ζωή να φάνταζε ότι επέστρεψε σε μια κανονικότητα, ωστόσο το δεύτερο κύμα της πανδημίας σαρώνει την Ευρώπη.
«Δεν είναι άρνηση ή μη κατανόηση της δυσκολίας, αλλά είναι ένα διάλειμμα», σημειώνει. Μάλιστα, το μαγαζί δίνει και ιδέες για συζήτηση: Ιστορία, κουλτούρα, κουτσομπολιό κ.α.
Οι περισσότεροι πελάτες ανταποκρίνονται θετικά στην απαγόρευση και το βρίσκουν πολύ καλή ιδέα.
Μάλιστα, πολλοί έρχονται για να την συγχαρούν για την πρωτοβουλία τους που τους κάνει να μιλήσουν και για κάτι άλλο και να αποσπάσουν για λίγο την προσοχή τους από την «μαύρη» κατάσταση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου