Thursday, 28 March, 2024

Μπαρ στο Λονδίνο: Όποιος δεν μπορεί να πιει για τρεις, να αδειάσει θέση στους… επαγγελματίες!

Τα μπαρ στην πρωτεύουσα της Βρετανίας άνοιξαν με το ένα τρίτο της χωρητικότητάς τους και οι ιδιοκτήτες
αναζητούν τρόπους, προκειμένου να… διατηρήσουν τον τζίρο τους
Απελευθερωμένη από τα δεσμά του αυστηρού lockdown, η Βρετανία, που έχει επιτύχει ανοσία άνω του 70%, φιλοξενεί σκηνές κοσμοσυρροής στα κέντρα εστίασης.

Το επιτυχημένο εμβολιαστικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με την πτώση του ιικού φορτίου, επέτρεψαν το άνοιγμα των παμπ στις 12 Απριλίου.

Από την ημέρομηνία εκείνη και έπειτα, πλήθος κόσμου ξεχύνεται στους δρόμους, με τα περισσότερα κέντρα να είναι ασφυκτικά γεμάτα. Ο Αρχές, ωστόσο, καλούνται να διαχειριστούν τον συνωστισμό.

Στο πλαίσιο διαχείρισης της πολυκοσμίας, κέντρο εστίασης τοποθέτησε, όπως φαίνεται σε ανάρτηση που ανέβασε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος στο Facebook, μια χιουμοριστική πινακίδα.
Σε αυτήν υπογραμμίζεται ότι το μέρος μπορεί να λειτουργήσει, εξαιτίας του κορωνοϊού, με το ένα τρίτο της χωρητικότητάς μου, ενώ με χιούμορ αναφέρεται πως όποιος δεν μπορεί να τηρήσει το μέτρο, και δεν μπορεί να πιει για τρεις, να… αδειάσει τη θέση για τους… επαγγελματίες! Στην πινακίδα δίνεται έμφαση στην ανάγκη τήρησης αποστάσεων στα τραπέζια, με βάση τους κανόνες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ζητείται η κατανόηση του κόσμου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου