Saturday, 20 April, 2024

Μπικίνι-πάρτι στους -39 στη Σιβηρία!

Μπορεί στην Ελλάδα να τουρτουρίζουμε με τους 10-15 βαθμούς Κελσίου, αλλά μια ομάδα νεαρών στη Ρωσία τόλμησε το αδιανόητο στήνοντας

ένα μπικίνι πάρτι στους -39 στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας! Δεν είναι αστείο! Το βίντεο αυτού του θεότρελου πάρτι, που αναρτήθηκε στο Instagram, κάνει το γύρο του Διαδικτύου! Στις εικόνες διακρίνεται η ομάδα των νεαρών Ρώσων και Ρωσίδων με μπικίνι και πολύχρωμα μαγιό να χορεύουν στην καλυμμένη με χιόνι κεντρική πλατεία της πόλης μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο! Το πάρτι στήθηκε για τα γενέθλια ενός μέλους της ομάδας, που περίμενε επίτηδες τη μέρα που θα έπεφτε τόσο χαμηλά ο υδράργυρος. «Ο καιρός μας βοήθησε χαρίζοντάς μας μια θερμοκρασία ρεκόρ υπό το μηδέν», έγραψε στην ανάρτησή του.
Από τις παγωμένες ανάσες των νεαρών Ρώσων είναι σαφές ότι το κρύο ήταν πραγματικά ανυπόφορο. Η θερμοκρασία στο Τομσκ, την ώρα που γυρίστηκε το βίντεο, είχε πέσει όντως στους -39 όπως δείχνει κι η σχετική καταγραφή ενός κινητού τηλεφώνου. Άγνωστο, αν επενέβη η αστυνομία για να διαλύσει το πάρτι. Πολλοί έσπευσαν να επαινέσουν τους πρωταγωνιστές του βίντεο, που είχαν το θάρρος να… βγουν από τα ρούχα τους με τέτοιο κρύο. Άλλοι, ωστόσο, βρήκαν την όλη ιδέα γελοία, ανόητη και επικίνδυνη. Όπως και να ‘χει το βίντεο έγινε viral.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου