Friday, 29 March, 2024

Μπολόνια: Σύγκρουση αυτοκινήτων-ζαρκαδιών στον αυτοκινητόδρομο! Σκοτώθηκε οδηγός

Η Enrica Franchini, 48 ετών από το Sassuolo (Modena), πέθανε στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς ενεπλάκη στις 17 Μαΐου

σε ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Α14, κοντά στο Borgo Panigale (Μπολόνια). Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυγοτάραχο, το οποίο ξαφνικά πήδηξε στο δρόμο.
Στη βίαιη σύγκρουση με το Audi στο οποίο η 48χρονη ταξίδευε με την αδερφή της, η οποία δεν χτύπησε βαριά, το ζώο έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια πέρασε ολόκληρο εντός του οχήματος. Η γυναίκα που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, η οικογένεια της ενέκρινε τη δωρεά οργάνων της.
Το Coldiretti της Emilia-Romagna προειδοποίησε για τον πολλαπλασιασμό των άγριων ζώων (ελαφιών-ζαρκαδιών) στην περιοχή. Σε μια δήλωση εξηγεί πώς ο ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός τους για χρόνια προκάλεσε «κλιμάκωση ζημιών, επιθέσεων και ατυχημάτων που δυστυχώς προκαλούν επίσης θύματα». Το σημείωμα καθορίζει πώς “ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων που προκλήθηκαν από άγρια ​​ζώα μεταξύ του 2012 και του 2018 στην περιοχή υπερέβη τα 5000 επεισόδια”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου