Thursday, 28 March, 2024

Νάγια Ριβέρα: Η ηθοποιός του Glee πάλεψε να σώσει τον γιο της πριν πνιγεί

Πριν εξαφανιστεί στην λίμνη Piru, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια, η γνωστή ηθοποιός από τη σειρά “Glee”, Νάγια Ριβέρα

χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να βάλει τον 4χρονο γιο της στο σκάφος, αλλά δεν της έμεινε ενέργεια για να καταφέρει να σώσει τον εαυτό της, ανέφεραν οι Αρχές σε συνέντευξη Τύπου, που έγινε αργά το βράδυ στο σημείο, μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.

“Πιστεύουμε ότι ήταν ήταν απόγευμα όταν βούτηξε για να κολυμπήσει και τότε το σκάφος άρχισε να παρασύρεται από το ρεύμα… συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια” δήλωσε ο σερίφης του Ventura County, William Ayub. “Ο γιος της περιέγραψε ότι η Νάγια τον βοήθησε να μπει στο σκάφος, τον έσπρωξε από πίσω για να μπει μέσα. Γύρισε πίσω να κοιτάξει και την είδε να εξαφανίζεται από την επιφάνεια του νερού” πρόσθεσε.

Το πτώμα της ηθοποιού του “Glee” εντοπίστηκε να επιπλέει κοντά στην επιφάνεια του νερού στην βορειοανατολική πλευρά της λίμνης, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της. “Υπάρχουν πολλά ρεύματα στη λίμνη που εμφανίζονται το απόγευμα” σημείωσε, ενώ ανέφερε ότι το σώμα της παρέμεινε εγκλωβισμένο στον πάτο της λίμνης, πριν ανέλθει στην επιφάνεια, ενώ δεν φορούσε σωσίβιο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου