Friday, 29 March, 2024

Νέα Υόρκη: Φρικτός θάνατος για 30χρονο – Τον συνέθλιψε ασανσέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε 30χρονος άνδρας, ένοικος πολυκατοικίας στην 3η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, όταν κατά την έξοδό του

από το ασανσέρ στο οποίο επέβαινε, υποχώρησε, παρασύροντάς τον στο κενό.
Στο βίντεο από την στιγμή του δυστυχήματος, φαίνεται το ασανσέρ να σταματά κανονικά, με τους πρώτους επιβαίνοντες να βγαίνουν, όμως τη στιγμή που ο Σάμιουελ Τσαρλς Βάισμπερν προσπαθεί να βγει, η καμπίνα υποχωρεί και τον συνθλίβει.
Σύμφωνα με το CNNi, το εν λόγω κτήριο είναι γνωστό ως «Manhattan Promenade» και διαδικτυακά είναι καταχωρημένο ως «πολυτελές 23όροφο συγκρότημα κατοικιών προς ενοικίαση», ενώ ο ιδιοκτήτης του δεν έχει σχολιάσει το γεγονός μέχρι στιγμής.
«Δεν ξέρω πώς μπορεί πια κανείς να ευχαριστηθεί κάτι στη ζωή του» δήλωσε λίγο αργότερα ο πατέρας του, σοκαρισμένος από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του γιου του.
Ένοικοι της πολυκατοικίας δήλωσαν πως ένιωθαν πιο ασφαλείς να χρησιμοποιούν τις σκάλες, καθώς έχουν γίνει πολλά παράπονα για το ασανσέρ.
Μεταξύ 2017 και 2018 έχουν καταγραφεί 16 παραβιάσεις, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν στην συνέχεια. Πριν λίγους μήνες είχε σφραγιστεί και είχε επιβληθεί πρόστιμο για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας.
«Κολλούσε συχνά. Πριν δύο μήνες είχε υπάρξει σοβαρό πρόβλημα, αλλά θεωρούσα ότι είχε επισκευαστεί», λέει μάρτυρας.
Οι συνάδελφοί του 30χρονου κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό άνθρωπο, ευφυή και με χιούμορ που θα τους λείψει. «Είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλειά του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του», σημειώνουν.
cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου