Friday, 19 April, 2024

Νέο τρομακτικό δυστύχημα με τουλάχιστον 16 νεκρούς στην Τουρκία

Νέο τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στην Τουρκία με τουλάχιστον 16 νεκρούς, μεταξύ αυτών και παιδιά. Ένα φορτηγό, του οποίου τα φρένα χάλασαν

έφυγε από στροφή και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πλήθος στην τουρκική επαρχία Μαρντίν. Έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 29 άνθρωποι.

«Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 29 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ σοβαρά, στο δυστύχημα που σημειώθηκε όταν έσπασαν τα φρένα ενός φορτηγού το οποίο παρέσυρε το πλήθος στο Ντερίκ», στην επαρχία Μαρντίν, ανέφερε ο υπουργός Φαχρετίν Κοτζά σε ανάρτησή του στο Twitter. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε προηγηθεί άλλο ατύχημα και είχαν σπεύσει δύο ασθενοφόρα, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο σημείο.

İkinci bir trafik kazası haberiyle daha sarsıldık. Mardin’in Derik ilçesi üç yol mevkiinde freni patlayan tırın kalabalığın arasına girmesi sonucu meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 8’i ağır olmak üzere 29 kişi yaralandı.

-Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 20, 2022

Ανάλογο δυστύχημα στο Γκαζιαντέπ

Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της νοτιοανατολικής Τουρκίας σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένα ασθενοφόρο και ένα λεωφορείο, νωρίτερα ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκαζιαντέπ.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα όχημα στο οποίο επέβαινε μια ομάδα δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν μεταβεί στον τόπο ενός ατυχήματος, χτυπήθηκαν μετωπικά από λεωφορείο που κινείτο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου