Saturday, 20 April, 2024

Νεκρή διερμηνέας στην Τουρκία: Βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Αλικαρνασσό όπου μία Ουκρανή διερμηνέας βρέθηκε νεκρή με σακούλα στο κεφάλι και με χέρια δεμένα

στην πλάτη της με χειροπέδες. Η μπροστινή πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα όπως και τα παντζούρια, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 30χρονη Κριστίνα Νοβίτσκαγια αυτοκτόνησε και βάσει αυτής της υπόθεσης κινείται και η έρευνά τους. Οι φίλοι της ωστόσο αρνούνται να πιστέψουν ότι η Κριστίνα που αγαπούσε τη ζωή και ήταν πάντα χαρούμενη έθεσε τέλος στη ζωή της. Παραδέχονται ωστόσο ότι η φίλη τους ήταν μυστικοπαθής με τη ζωή της στην Τουρκία. Ζούσε στην Αλικαρνασσό και εργαζόταν ως διερμηνέας και δασκάλα χορού. “Δεν πιστεύουμε ότι αυτοκτόνησε” είπε φίλος της στον ειδησεογραφικό ιστότοπο “Obozrevatel” του Κιέβου.
Πάντως, η τουρκική αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα έπεσε σε κατάθλιψη από την έλλειψη εργασίας την περίοδο του κορονοϊού αλλά ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η ακριβής αιτία θανάτου. Καθώς φίλοι και συγγενείς αλλά και γείτονες δεν μπορούσαν να τη βρουν, ενημέρωσαν την αστυνομία. Το πτώμα της βρέθηκε σε καθιστή στάση σε καρέκλα στο μέσο του δωματίου. Στο κεφάλι της φορούσε πλαστική σακούλα και τα χέρια της ήταν δεμένα πισθάγκωνα με χειροπέδες. Σχοινιά, κάρβουνο και μαντίλι βρέθηκαν στον χώρο αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου. Το πτώμα της εστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροψία νεκροτομή.
Πηγές που επικαλούνται πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι το κλειδί ήταν πάνω στην πόρτα από μέσα ενώ και τα παράθυρα ήταν κλειδωμένα. Εταιρεία σεκιούριτι φυλάσσει το οικοδομικό συγκρότημα. Οι φίλοι απορρίπτουν ως παράδοξους τους ισχυρισμούς ότι έγινε καταθλιπτική, μοναχική και αυτοκτονική στη διάρκεια της πανδημίας. “Είναι περίεργη η εκδοχή που μας παρουσιάζουν… Πιστεύω ότι προσπαθούν να καλύψουν κάποιον σημαντικό” είπε φίλος της στο ουκρανικό μέσο. Η τουρκική αστυνομία ερεύνησε το υλικό από κάμερες ασφαλείας και η γυναίκα δεν είχε επισκέψεις από τις 31 Δεκεμβρίου οπότε είχε έρθει ένας ντελίβερι. Το πτώμα της βρέθηκε το Σάββατο.

enikos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου