Thursday, 25 April, 2024

Νεκρός 43χρονος από ανατροπή μοτοσικλέτας. Δίνει μάχη 7χρονος, που τον πήγαινε βόλτα!

Τροχαίο δυστύχημα με τρίτροχη μοτοσικλέτα, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, επί της οδού Αμπελακίων, στη Λεμεσό.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και 7χρονο αγοράκι με ελληνική υπηκοότητα, που επέβαινε με τον 43χρονο στη μοτοσικλέτα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ακολούθως λόγω της κατάστασης του μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Πρόκειται για το παιδί γείτονα του θύματος και η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσον ο 43χρονος είχε λάβει άδεια από τους γονείς του 7χρονου για να πάνε μαζί βόλτα με τη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Τροχαίας στη σκηνή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 43χρονος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού τρίτροχης μοτοσικλέτας, η οποία χτύπησε σε περιτοίχισμα, με αποτέλεσμα  να ανατραπεί και οι δύο επιβαίνοντες να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.

 «Δυστυχώς το απόγευμα της Κυριακής, είχαμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σε πολυσύχναστη οδό της Λεμεσού. Συγκεκριμένα 43χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με επιβάτη στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας 7 χρονών αγοράκι και σε κάποιο σημείο παρεξέκκλινε της πορείας της η μοτοσικλέτα, χτύπησε σε περιτοίχισμα και ακολούθως ανατράπηκε. Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο 43χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ενώ το παιδάκι παλεύει για τη ζωή του με τη βοήθεια των θεραπόντων ιατρών» δήλωσε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο ο Αιμίλιος Καφάς, Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού.

Ερωτηθείς κατά πόσον υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, ο κύριος Καφάς είπε ότι από τις προκαταρτικές εξετάσεις στη σκηνή δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο, ωστόσο οι εξετάσεις δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τον κύριο Καφά, «οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικά κράνη και κατά την ανατροπή της μοτοσικλέτας, έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο του 43χρονου». Οι εξετάσεις της Τροχαίας Λεμεσού για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα συνεχίζονται.

cyprustimes.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου