Saturday, 20 April, 2024

Νταντάδες και μπάτλερ της χλιδής – Παχυλοί μισθοί, τσάντες Channel και πανάκριβα ξενοδοχεία

Ο τίτλος της νταντάς ή του μπάτλερ μόνο υποτιμητικός δεν είναι όταν τη δουλειά τη βρίσκεις μέσω της εταιρείας Nanny & Butler, της Πάολα Νταϊάνα, η οποία εδρεύει στη Ρώμη.

Ο ετήσιος μισθός αγγίζει τις 90,000 ευρώ ενώ τα δώρα προέρχονται συνήθως από τις πιο ακριβές μπουτίκ του κόσμου.
Ζωή μέσα στην χλιδή έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δεκάδες γυναίκες που εργάζονται ως νταντάδες αλλά και άντρες που βρίσκουν ευκαιρία για δουλειά ως μπάτλερ. Οι περισσότερες πλούσιες οικογένειες του κόσμου, απευθύνονται στην εταιρεία Nanny & Butler, η ιδιοκτήτρια της οποίας μετέτρεψε την έμπνευσή της σε μια μεγάλου κέρδους επιχείρηση αλλά και σε «όνειρο ζωής» όπως η ίδια χαρακτήρισε για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο.
Διατηρώντας την ανωνυμία τους, μια γυναίκα και ένας άντρας δέχθηκαν να μιλήσουν στην Daily Mail για τη ζωή που κάνουν τα τελευταία χρόνια, όταν απευθύνθηκαν για δουλειά στη συγκεκριμένη εταιρεία.
Η Ρεμπέκα, η οποία είναι 35 ετών, εργάζεται ως νταντά σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες της Ρωσίας και κάνει ζωή, που όπως είπε η ίδια μέχρι να πιάσει τη συγκεκριμένη δουλειά, μόνο ονειρευόταν.
«Ταξιδέψαμε αρκετά αυτό το χρόνο. Πήγαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σχεδόν ένα μήνα και μετά στις Μαλδίβες για 2 εβδομάδες. Στην Ισπανία ήταν υπέροχα γιατί η οικογένεια έχει μια δική της βίλα με θέα στον ωκεανό» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Εχω ζήσει πλέον σε πολλές πόλεις όπως η Μόσχα, το Μιλάνο, το Λος Άντζελες, το Ντουμπάι».
Η βίλα στην οποία έμενε η ίδια κατά τη διάρκεια παραμονής της οικογένειας στις Μαλδίβες κοστίζει τη βραδιά 4,000 ευρώ και όπως δήλωσε η Ρεμπέκα ήταν σαν ένας προσωπικός παράδεισος.
Δεν λείπουν φυσικά και τα δώρα. Τσάντες Channel, παπούτσια Ferragamo και φορέματα Givenchy είναι συνήθως ορισμένα από τα brands που οι οικογένειες θέλουν να χαρίζουν στο προσωπικό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.
Ο Ρόμπερτ, εργάζεται ως μπάτλερ μιας οικογένειας, η οποί αυτή την στιγμή ζει στο Λος Άντζελες. Κάθε Χριστούγεννα λαμβάνει ένα ξεχωριστό μπόνους ύψους 45,000 ευρώ ενώ ταξιδεύει μαζί με την οικογένεια σε χειμερινά θέρετρα στην Γαλλία και την Ιταλία.
«Κάποτε ταξιδέψαμε στην Καραϊβική με ένα γιοτ, το οποίο ήταν μεγαλύτερο από σπίτι. Οπου πάμε, κυκλοφορώ με σοφέρ ή όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου δίνουν ένα τοπ αυτοκίνητο για να οδηγήσω» ανέφερε ο 55χρονος άνδρας.
Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, κατοικεί στη Ρώμη. Η Πάολα Νταϊάνα ίδρυσε την Nanny & Butler πριν αρκετά χρόνια και τώρα σε ηλικία 40 ετών, απολαμβάνει τους καρπούς της έμπνευσής της. «Εχουν τη δυνατότητα να ζήσουν σε ένα μαγικό lifestyle. Οι νταντάδες ποτέ πριν δεν ταξίδευαν με ιδιωτικά τζετ. Πρόκειται για νέα κορίτσια που δεν είχαν στο παρελθόν τη δυνατότητα να ζήσουν κάτι ανάλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στο συγκεκριμένο γραφείο έχουν απευθυνθεί ορισμένες από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου όπως αυτή της πριγκιπικής οικογένειας του Μπαχρέιν.
Όπως τόνισε η 40χρονη επιχειρηματίας, ο πιο χαμηλός μισθός αγγίζει τα 2,000 ευρώ την εβδομάδα και αφορά κυρίως τις νέες νταντάδες ενώ ο ετήσιος μισθός τους μπορεί να φτάσεια και τις 90,000 ευρώ το χρόνο, εκτός από τα μπόνους!
«Πολλές γυναίκες μου αναφέρουν ότι ζουν μια ζωή σαν αυτή του Τζέιμς Μποντ. Πανάκριβα αυτοκίνητα, σωματοφύλακες στα ταξίδια, απόλυτη χλιδή. Μερικές παραπονιούνται καμιά φορά γιατί φοβούνται αλλά δεν μετανιώνουν για την επιλογή τους», κατέληξε στη συνέντευξή της η Πάολα Νταϊάνα.

Νταντάδες και μπάτλερ της χλιδής – Παχυλοί μισθοί, τσάντες Channel και πανάκριβα ξενοδοχεία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου