Friday, 19 April, 2024

Ντουμπάι: Προτίμησε να αφήσει την κόρη του να πνιγεί παρά να την αγγίξουν αντρικά χέρια

Ντουμπάι: Προτίμησε να αφήσει την κόρη του να πνιγεί παρά να την αγγίξουν αντρικά χέρια

Ανώτατος αξιωματούχος της χώρας δήλωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Ιουλίου και πως τον έχει «σημαδέψει», καθώς δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας πατέρας θα επέλεγε να πνιγεί το παιδί του για να μην θιγεί η τιμή της

Το πιο σκληρό του πρόσωπο απέναντι στο παιδί του έδειξε ο πατέρας μιας 20χρονης ασιατικής καταγωγής, ο οποίος παρεμπόδισε ναυαγοσώστες από το να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα γιατί δεν ήθελε να την αγγίξουν ξένα αντρικά χέρια.

Ανώτατος αξιωματούχος από το Ντουμπάι δήλωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Ιουλίου και πως τον έχει «σημαδέψει», καθώς δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας πατέρας θα επέλεγε να πνιγεί το παιδί του για να μην θιγεί η τιμή της.

Ο Ahmed Burqibah ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία όταν ξαφνικά, μια 20χρονη γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια επειδή πνιγόταν… Υπήρχαν δύο ναυαγοσώστες στην παραλία, που έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα. Υπήρχε, όμως, ένα εμπόδιο που τους απέτρεψε…Το εμπόδιο αυτό ήταν η πεποίθηση ενός Ασιάτη, ο οποίος θεωρούσε ότι αν αυτοί οι άντρες ακουμπούσαν την κόρη του τότε θα την ατίμαζαν. Και αυτή η πεποίθηση του στοίχησε τη ζωή της κόρης του».

Μάλιστα, ο αξιωματούχος αποκάλυψε ότι ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, τραβώντας τους ναυαγοσώστες και εμποδίζοντάς τους από το να πέσουν στο νερό.

«Τους είπε ότι προτιμά να είναι νεκρή η κόρη του, παρά να την αγγίξει ξένος άντρας» είπε ο αξιωματούχος. Ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, συνελήφθη και έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του.

www.protothema.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου