Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Οικογενειακή υπόθεση: Εκατομμυριούχος παντρεύεται τον πρώην της κόρης του

Στην οικογένεια θα μείνει, αυτό είναι το συμπέρασμα αυτής της είδησης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 50χρονος Μπάρι Ντριούιτ Μπάρλοου, εκατομμυριούχος, που έγινε τίτλος ειδήσεων αφού είναι ένας από τους πρώτους ομοφυλόφιλους άνδρες της Βρετανίας που έγινε πατέρας μέσω παρένθετης, απασχολεί και πάλι τα ΜΜΕ αφού έκανε πρόταση γάμου στον 25χρονο αγαπημένο του και bisexual βοηθό του Σκοτ Χάτσισον με τον οποίο επίσης περιμένει παιδί το οποίο θα γεννηθεί τον Οκτώβριο, πάλι μέσω παρένθετης.

Η είδηση όμως βρίσκεται στο γεγονός ότι ο μνηστήρας του πατέρα είναι ο πρώην σύντροφος της 20χρονης κόρης Σαφρόν με την οποία ο νεαρός άνδρας έβγαινε αρκετούς μήνες προτού ερωτευθεί τον πατέρα και αποφασίσει να ενωθεί μαζί του με όρκους γάμου. Ο 50χρονος εκατομμυριούχος σε διακοπές με τον σύντροφό του και την κόρη του στην Κροατία, έστησε ένα πολύ ρομαντικό σε πολυτελές σκάφος όπου υπό το φως των κεριών και με ροδοπέταλα να στολίζουν το κατάστρωμα έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο του, ο οποίος και τη δέχτηκε. Ο Μπάρι ανέβασε την πρόταση γάμου στο Instagram και δέχτηκε τις θερμότερες ευχές των ακολούθων του. Ανέβασε ακόμη και φωτογραφίες όπου ποζάρει με την κόρη του Σαφρόν την οποία αποκαλεί τα πάντα του και τον Σκοτ.

Ο Μπάρι και ο πρώην σύντροφός του Τόνι, 55 ετών σήμερα, έκανα τίτλους το 1999 όταν έγιναν το πρώτο ομοφυλόφιλο ζευγάρι που καταχωρίσθηκε επίσημα ως γονείς αφού απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης. Συγκεκριμένα απέκτησαν τα δίδυμα Άσπεν και Σαφρόν. Το ζευγάρι που ζει στη Φλόριντα απέκτησε άλλα τρία παιδιά. Οι επιχειρηματίες έβγαλαν εκατομμύρια μέσω επενδύσεων ενώ διαθέτουν και πρακτορείο για παρένθετες μητέρες αλλά και ιατρικό ερευνητικό κέντρο. Επισήμως έγιναν ζευγάρι το 2006 και παντρεύτηκαν το 2014. Ωστόσο, ο Μπάρι αποκάλυψε ότι η σχέση τους έγινε πλατωνική όταν ο Τόνι διαγνώστηκε με καρκίνο το 2006 και πως ο Σκοτ, που είναι ο προσωπικός του βοηθός εδώ και επτά χρόνια έγινε ο ώμος του να κλάψει όταν ο Τόνι λάμβανε θεραπεία το 2018. Πέρυσι ο Μπάρι ανακοίνωσε ότι ο Τόνι παραμένει η αληθινή του αγάπη αλλά έληξαν την 32ετή σχέση τους. Η Σαφρόν δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα από τη σχέση του πατέρα της με τον πρώην της, δεδομένου ότι είναι ευτυχισμένοι μαζί. Νωρίτερα μέσα στον χρόνο ο Μπάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει κοριτσάκι με τον πρώην σύντροφο της κόρης του και πως ο Τόνι συμφώνησε να γίνει ο νονός της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου