Friday, 19 April, 2024

Οι μανούβρες αεροπλάνου που σχημάτισαν ανδρικό μόριο, πληρώθηκαν με… απόλυση

Έναν ασυνήθιστο τρόπο βρήκαν για να εκφράσουν τη στήριξή τους στο σκάνδαλο με το ροζ βίντεο του Αρτέμ Τζιούμπα, δύο Ρώσοι πιλότοι

της αεροπορικής εταιρίας Pobeda. Στην πτήση από τη Μόσχα για το Γεκατερίνμπουργκ (Αγία Αικατερίνη), έκαναν κάπως πιο «πικάντικο» το σχέδιο πτήσης, καθώς μέσω της πορείας τους σχημάτισαν ένα ανδρικό μόριο με το αεροσκάφος πάνω από το Νεφτεκάμσκ.
Οι πιλότοι, που μετέφεραν 102 επιβάτες, σχημάτισαν έναν… φαλλό, όπως αποδείχθηκε από τον χάρτη πορείας. Οι αρμόδιες Αρχές της Ρωσίας αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έκαναν ισχυρές παρατηρήσεις στην εταιρεία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις
​«Δεν ξέρουμε το τι ακριβώς βλέπετε στο αεροπλάνο μας, όμως πιθανόν οι πιλότοι αποφάσισαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς τον Αρτέμ Τζιούμπα και όλο το τρελό σκηνικό που έχει στηθεί γύρω του», είχε αναφέρει σχετικά με όλο αυτό το σκηνικό, που εκτυλίχθηκε στις 11 Νοεμβρίου, εκπρόσωπος της εταιρείας.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρωσίας, από την έρευνα προέκυψε πως πράγματι αυτή η πορεία της πτήσης έγινε ως κίνηση αλληλεγγύης στον επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Αν και ακόμη δεν είναι σαφές εάν αυτή η ενέργεια πραγματοποιήθηκε ειδικά από τους πιλότους ή αν αυτό ενθαρρύνθηκε σε υψηλότερο επίπεδο, ο διευθυντής πτήσεων της Pobeda έχασε τη δουλειά του, ενώ για τους πιλότους είναι άγνωστο τι απόφαση λήφθηκε.
Ο αρχηγός της εθνικής Ρωσίας έμεινε εκτός αποστολής λόγω… αυνανισμού
Υπενθυμίζεται ότι, αν και αρχηγός της εθνικής Ρωσίας, ο Αρτέμ Τζιούμπα έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας ενός βίντεο που κυκλοφόρησε.
Αυτό τον δείχνει να αυνανίζεται και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας δεν χάρηκαν με αυτή τη διαρροή, με συνέπεια ο προπονητής Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ να τον αφήσει εκτός αποστολής για το φιλικό με τη Μολδαβία και τα ματς του Nations League.
Ο Τζιούμπα μετρούσε μέχρι εκείνη την περίοδο 26 γκολ σε 47 συμμετοχές στην εθνική Ρωσίας και ελπίζει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, μετά από αυτή την απρόσμενη περιπέτεια που είχε. Πάντως, φαίνεται ότι έχει αρκετούς υποστηρικτές και μάλιστα… από ψηλά.

zougla.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου