Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ουαλία: Πατέρας πνίγηκε για να σώσει τρία από τα παιδιά του

Τη ζωή του θυσίασε ένας 36χρονος πατέρας για να σώσει τρία από τα επτά παιδιά του, τα οποία παρασύρθηκαν από τα δυνατά ρεύματα στη θάλασσα

Ο Τζόναθαν Στίβενς ήταν στην παραλία του Μπάρμουθ της βόρειας Ουαλίας με τα μικρότερα του παιδιά, ηλικίας από 10 έως 12 ετών, όταν διαπίστωσε ότι αυτά δυσκολεύονταν να βγουν στην παραλία.
Ο άνδρας, που στο επάγγελμα ήταν σοβατζής, προσπάθησε να τραβήξει τα παιδιά του έξω, ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι λουόμενοι ειδοποίησαν διασώστες που έστησαν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης με λέμβο και ελικόπτερο.
Ωστόσο, ο άτυχος πατέρας, που κατάφερε να σώσει τα παιδιά του, ανασύρθηκε από τους διασώστες και έγινε αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο, όμως δεν άντεξε και κατέληξε.
Η συντετριμμένη σύντροφός του Λόρα Μπάρφορντ, που ήταν στο σπίτι τους με τα υπόλοιπα παιδιά όταν συνέβη η τραγωδία, δήλωσε ότι πέθανε ηρωικά σώζοντας τα μωρά τους. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον πόνο. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων που φρόντισε να επιστρέψουν τα μωρά μας σπίτι. Τον αγαπώ, πάντα τον αγαπούσα και πάντα θα τον αγαπώ».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου