Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ουκρανία: Τι λέει ο μοναδικός επιζών

Τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν την μοιραία πτώση του μεταγωγικού στρατιωτικού αεροσκάφους Antonov-26 στην Ουκρανία που στοίχισε τη ζωή σε 26 ανθρώπους

το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Υποθέσεων, Άντον Γκερασένκο η κάμερα που κατέγραψε καρέ καρέ την στιγμή της ανείπωτης τραγωδίας βρίσκεται τοποθετημένη σε ταράτσα κτιρίου στην πόλη Τσούγκουεφ. Στο βίντεο που διαρκεί 40 δευτερόλεπτα φαίνεται η προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος, όταν ξαφνικά μετατρέπεται σε μια πύρινη μπάλα.

Τι λέει ο μοναδικός επιζών της συντριβής στην Ουκρανία
Την ίδια ώρα, ο μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης, ο Βιάτσεσλαβ Ζολοτσέφσκι, στις πρώτες του δηλώσεις είπε ότι τη στιγμή της συντριβής ένιωσε σαν να είναι σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. «Μας είπε ότι ένιωσε ότι ήταν σε ηλεκτρονικό παιχνίδι και ότι όταν σηκώθηκε όρθιος είδε τον φίλο του να καίγεται. Και πραγματικά προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά σε ένα άτομο το οποίο ήρθε μαζί του στο νοσοκομείο» δήλωσε ο επικεφαλής της επαρχείας του Χάρκοβο που μίλησε με τον επιζόντα.

Η κατάσταση της υγείας του Ζολοτσέφσκι είναι σταθερή και όπως λένε οι γιατροί δεν κινδυνεύει η υγεία του. Σημειώνεται ότι χθες στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται τον επισκέφτηκε ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου