Thursday, 25 April, 2024

Ο Γουίλιαμ γράφει ιστορία: Ο πρώτος γαλαζοαίματος σε LGBT περιοδικό

Ο Γουίλιαμ γράφει ιστορία, ως το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, και από τους ελάχιστους στον κόσμο, που γίνονται εξώφυλλο σε LGBT περιοδικό.

Το δικό της μήνυμα κατά της ομοφοβίας δίνει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, μετά την τραγική σφαγή στο Ορλάντο, όπου άγνωστος πήγε σε γκέι μπαρ και δολοφόνησε εν ψυχρώ 50 άτομα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γράφει ιστορία, αφού γίνεται το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αλλά και από τους ελάχιστους γαλαζοαίματους που γίνονται εξώφυλλο σε LGBT περιοδικό.

Στη συνέντευξή του, ο Γουίλιαμ μίλησε στο περιοδικό Attitude για την ανάγκη οι άνθρωποι να αποδεχτούν τον εαυτό τους και τις επιλογές των άλλων.

Εκτός από τη φωτογράφηση, ο Γουίλιαμ βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με9 μέλη της LGBT κοινότητας και συζήτησε μαζί τους για την ανάγκη οι φωνές τους να γίνουν κίνητρο για όσα παιδιά καταπιέζουν τον εαυτό τους.

«Τι θα έλεγα σε οποιονδήποτε νέο διαβάζει το περιοδικό και έχει δεχτεί bullying; Μην το ανέχεσαι άλλο. Πρέπει να είσαι περήφανος γι΄αυτό που είσαι και δεν έχεις τίποτα να ντρέπεσαι».

Ο Γουίλιαμ γράφει ιστορία: Ο πρώτος γαλαζοαίματος σε LGBT περιοδικό

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου