Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε ξαφνικά 18χρονος φρουρός που φυλούσε το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ

O νεαρός φρουρός που συμμετείχε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε νεκρός στους στρατώνες του, αποκάλυψε στις 30.09.2022 η MailOnline.
Ο στρατιώτης Jack Burnell-Williams, 18 ετών, συμμετείχε ενεργά στην πομπή που φρουρούσε το φέρετρο στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς μεταφερόταν σε άμαξα από το Αβαείο του Westminster.
Αστυνομικοί και παραϊατρικοί υπάλληλοι έτρεξαν στους στρατώνες Hyde Park στο Knightsbridge, στο κέντρο του Λονδίνου, αφού σήμανε συναγερμός στις 15:48 την Τετάρτη. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία είπε ότι δεν αντιμετωπίζει τον θάνατο ως κάτι ύποπτο.
Την ημέρα της κηδείας της Βασίλισσας, η οικογένεια του στρατιώτη δημοσίευσε περήφανα βίντεο με στρατεύματα από το σύνταγμα ιππικού που συμμετείχαν στην τελετή, λέγοντας ότι ο γιος τους «έκανε το καθήκον του για τη βασίλισσα στο τελευταίο της ταξίδι».
Αλλά λίγες μέρες αργότερα, η συντετριμμένη μητέρα του δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της, με την τελετουργική του στολή και έγραψε σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Facebook: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά εμείς ως οικογένεια είμαστε όλοι συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του υπέροχου γιου μας Τζακ Γουίλιαμς χθες».

https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/soldier-18-who-walked-beside-25152562

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου