Friday, 29 March, 2024

Πακιστάν: Δύο κορίτσια δολοφονήθηκαν από συγγενείς, εξαιτίας βίντεο που της έδειχνε να φιλούν αγόρι

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η πακιστανική αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τον στυγερό δολοφόνο δύο εφήβων κοριτσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, oi δύο έφηβες, αδερφές μεταξύ τους, δολοφονήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη βαθιά συντηρητική και εμπόλεμη περιοχή του Βόρειου Ουαζιριστάν, υπό συνθήκες που οδηγούν την αστυνομία στην υποψία πως πρόκειται για «έγκλημα τιμής», καθώς το φονικό συνέβη μετά την online κυκλοφορία ενός βίντεο, στα οποίο διακρίνονται να φιλιούνται με έναν άνδρα.
Η αστυνομία αναφέρει ότι το βίντεο, το οποίο, όπως πιστεύει, οδήγησε στον φόνο των κοριτσιών, γυρίστηκε πριν από ένα χρόνο, ωστόσο μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τα κορίτσια ήταν αδελφές, ονομάζονταν Τζασίμα Μπίμπι και Σάιντα Μπίμπι», δήλωσε στο Ρόιτερς ο αρχηγός της αστυνομίας του Βόρειου Ουαζιριστάν, Σαφιουλάχ Γκανταπούρ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας που διακρίνεται στο βίντεο, διάρκειας 44 δευτερολέπτων, να φιλάει τις αδελφές συνελήφθη χθες, μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος, όπως πιστεύει η αστυνομία, ανάρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο ύποπτος για το φόνο κατάφερε να διαφύγει στο Καράτσι.
Επιπλέον, όπως έγινε επίσης γνωστό από την αστυνομία, συνελήφθησαν τόσο ο πατέρας και ο θείος των κοριτσιών, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι ότι απέκρυψαν τη δολοφονία και αποδεικτικά στοιχεία.
newsbreak.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου