Thursday, 28 March, 2024

Παρίσι: Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο – Αναφορές για έναν νεκρό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι, έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από νοσοκομείο, τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων reuters, ένας άνθρωπος έχει πέσει νεκρός από τα πυρά και ένας ακόμη έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε εντός του νοσοκομείου για τις πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης διέφυγε από το σημείο της επίθεσης με μοτοσικλέτα, τόνισε η εν λόγω πηγή, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο το κίνητρο του δράστη.

Όπως μεταδίδει η Μαρία Δεναξά, οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το νοσοκομείο Ενρί Ντινά, στην οδό Μισέλ Ανζ, στο αριστοκρατικό 16ο διαμέρισμα του Παρισιού. Ο άγνωστος άνοιξε πυρ κατά ενός ζευγαριού, που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο και στη συνέχεια διέφυγε. Τα γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν αρχικά ότι τραυματίστηκαν τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα και στη συνέχεια ότι ο ένας εκ των δύο εξέπνευσε. Οι γαλλικές Αρχές συνιστούν προσοχή σε όσους βρίσκονται στο 16ο διαμέρισμα και διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου