Thursday, 28 March, 2024

Παρανοικό! Μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή άργησε να της κάνει like σε selfie

Μία 22χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε τον φίλο της στο πρόσωπο με ένα ακονισμένο selfie-stick, όταν ο άτυχος νέος άργησε 10 λεπτά να της κάνει like στην selfie φωτογραφία της στο Instagram.


Η ίδια δηλώνει… θύμα αφού όπως υποστηρίζει «είμαστε στο έτος 2015 και αν κάποιος βρίσκεται σε σχέση πρέπει να του αρέσουν οι φωτογραφίες του συντρόφου του», ενώ και ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι η 22χρονη ήταν σε… αυτοάμυνα και εν βρασμό ψυχής, αφού χρειάστηκε 3 ώρες για να βρει το… καλύτερο φίλτρο για την φωτογραφία της ενώ είχε τσεκάρει από τον λογαριασμό της στο facebook πως ο φίλος της ήταν συνδεδεμένος την ώρα που δημοσιοποίησε την φωτογραφία της.
Η ίδια έχασε την γη κάτω από τα πόδια της όταν για 11 ολόκληρα λεπτά, όπως υποστηρίζει, το αγόρι της δεν είχε κάνει like στην φωτογραφία της, πράγμα που την έκανε να πιστεύει ότι την απατά. Η 22χρονη υποστηρίζει ότι υποφέρει από WGP (white girl problems) ή τη «νόσο των πλούσιων κοριτσιών» που χαρακτηρίζεται από ψυχωτικές αντιδράσεις. Ο άνδρας επέζησε από την επίθεση.

Παρανοικό! Μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή άργησε να της κάνει like σε selfie

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου