Saturday, 20 April, 2024

Πατέρας και μητριά σκότωσαν και έθαψαν τα δύο παιδιά τους στον κήπο του σπιτιού

Στον κήπο του σπιτιού του πατέρα τους βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 27.12 τα πτώματα δύο εφήβων στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ.
Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, για την υπόθεση έχουν τεθεί υπό κράτηση ο πατέρας των παιδιών, ονόματι Έλγουιν Κρόκερ, η 33χρονη μητριά τους, ονόματι Κάντις Κρόκερ, η 50χρονη μητριά της, ονόματι Κιμ Ράιτ, και ο σύντροφός της τελευταίας, Ρόι Άντονι Πρέιτερ. Κατηγορούνται για απόκρυψη πτώματος και βαναυσότητα σε βάρος ανηλίκων. Το κατηγορητήριο ενδέχεται να διευρυνθεί όταν καθοριστεί η αιτία θανάτου των δύο εφήβων.
Ο 49χρονος Κρόκερ εργαζόταν ως «Άγιος Βασίλης» σε πολυκατάστημα Walmart τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Το τηλεφώνημα στις αρχές
Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 49χρονου, στην αγροτική κοινότητα Γκάιτον, στις 20 Δεκεμβρίου. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα ενός προσώπου, που εξέφρασε την ανησυχία του για την 14χρονη Μαίρη, την κόρη του Κρόκερ, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο.
Οι ενήλικοι που βρίσκονταν στο σπίτι έδωσαν στους αστυνομικούς αντικρουόμενες πληροφορίες. Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι είχε φύγει για να ζήσει με τη μητέρα του στη Νότια Καρολίνα. Οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν τους αστυνομικούς.


Τελικά, ο πατέρας «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου ήταν θαμμένοι η 14χρονη Μαίρη και ο αδελφός της, Έλγουιν Τζούνιορ, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τον Νοέμβριο του 2016. Το αγόρι ήταν 14 ετών όταν εξαφανίστηκε.
Για κανένα από τα δύο παιδιά δεν είχε δηλωθεί επίσημα εξαφάνιση. Την ημέρα που βρέθηκαν τα πτώματα η 14χρονη Μαίρη θα γιόρταζε τα γενέθλιά της. Ο Έλγουιν Τζούνιορ θα ήταν σήμερα 17 ετών.
Άφωνοι οι αστυνομικοί
«Βρίσκομαι στην υπηρεσία 41 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που ξεσπώ σε κλάματα» ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Έφινχαμ, Τζίμι ΜακΝτάφι, συμπληρώνοντας: «Είναι τόσο άσχημο. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είναι δυνατόν να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο. Είναι φρικτό».
Η είδηση σόκαρε τους 2.000 κατοίκους της κοινότητας, οι οποίοι δήλωσαν έκπληκτοι για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.
Με πληροφορίες από NBC News/Fox News

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου