Thursday, 28 March, 2024

Πρίγκιπας Άντριου: Και δεύτερο θύμα του Έπσταϊν λέει ότι έκανε σεξ μαζί του

Ο εφιάλτης των αποκαλύψεων δεν έχει τελειωμό για τον πρίγκιπα Άντριου καθώς μια δεύτερη γυναίκα-θύμα του παιδεραστή Αμερικανού χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν

υποστηρίζει ότι έκανε σεξ με τον Δούκα της Υόρκης.

Kαι όλα αυτά μετά την πρόσφατη συνέντευξη της Βιρτζίνια Ρόμπερτς σε εκπομπή του BBC, όπου επέμεινε στους εκρηκτικούς ισχυρισμούς της ότι εξαναγκάστηκε από την προαγωγό – όπως την αποκαλούν διεθνή ΜΜΕ – του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου τρεις φορές, ενώ ήταν ανήλικη -κατηγορίες που προσπάθησε να διαψεύσει ο Βρετανός γαλαζοαίματος με μια καταστροφική συνέντευξη.

Η δεύτερη γυναίκα, που δεν κατονομάζεται ήρθε σε επαφή με δικηγόρους άλλων θυμάτων του Έπσταϊν, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν τους ισχυρισμούς της στη μήνυσή τους κατά των κληρονόμων του Αμερικανού χρηματιστή, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Mirror. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάνει που να υποδεικνύει ότι η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου. Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες καταγγελίες. Μια τρίτη γυναίκα, η 39χρονη Τζοάνα Σιόμπεργκ, έχει υποστηρίξει ότι ο πρίγκιπας Άντριου τη θώπευσε στο στήθος, ενώ εκείνη – ηλικίας 21 ετών τότε – καθόταν στα γόνατά του στο σπίτι του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη το 2001.

Ο πρίγκιπας Άντριου ήθελε δύο μασέζ ταυτόχρονα
Και ο χορός των αποκαλύψεων συνεχίζεται για τον πρίγκιπα Άντριου, που σύμφωνα με πρώην φίλες του ήθελε να του κάνουν μασάζ ταυτόχρονα δύο μασέζ. Μια ανώνυμη φίλη του, που τον συνόδευε σε πάρτι μετά το διαζύγιό του από την Σάρα Φέργκιουσον το 1996, αποκάλυψε ότι «σέξι νεαρά μοντέλα» τύλιγαν τα χέρια τους γύρω του και τον αποκαλούσαν «Άντι, ντάρλινγκ». Είπ[ε ακόμη ότι η «σεξουαλική όρεξη» του πρίγκιπα ήταν εμφανής σ’ ένα πάρτι που έκανε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ένας Βρετανός έμπορος έργων Τέχνης, όπου ο Άντριου ξάπλωνε κι άφηνε τα μοντέλα να κάθονται πάνω του. Όταν σηκωνόταν η μία, γρήγορα έπαιρνε τη θέση της μια άλλη, είπε η πρώην φίλη του δούκα της Υόρκης στο διαδικτυακό περιοδικό Airmail.

Η στιλίστρια Λούσι είπε ότι πρίγκιπας Άντριου απολάμβανε να του κάνουν ταυτόχρονα τέσσερα γυναικεία χέρια μασάζ, ενώ περιέγραψε τον ίδιο ως «σεβαστικό, λίγο παθιασμένο σεξουαλικά, αλλά ειλικρινή». Είπε ακόμη ότι την κυνηγούσε γύρω από τον καναπέ «αλλά όχι με επιθετικό τρόπο». Ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος ζήτησαν από τον Άντριου να παραιτηθεί
Προ ημερών βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος κάλεσε τον πρίγκιπα Άντριου να παραιτηθεί για το καλό της βρετανικής μοναρχίας μετά τον ντόρο των αποκαλύψεων για τη φιλική του σχέση με τον παιδεραστή Έπσταϊν. Ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να ξέκοψε στον πρίγκιπα Άντριου την περίπτωση «να επιστρέψει στην οικογένεια στο άμεσο μέλλον».
«Ήταν μια συνάντηση σε τεταμένο κλίμα και ο Φίλιππος είπε στο γιο του ότι πρέπει να αποδεχθεί την τιμωρία του», είπε πηγή από το βασιλικό κτήμα στο Σάντριγχαμ. Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στον μικρότερο αδελφό του ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην οικογένεια στο άμεσο μέλλον».
Πηγή: iefimerida.gr

*photo με τον πρίγκιπα Άντριου να αγκαλιάζει τη Βιρτζίνια Τζιούφρι- παλαιότερα γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς- υπό το βλέμμα της «προαγωγού» του Έπσταϊν, όπως χαρακτηρίζουν διεθνή ΜΜΕ τη Γκισλέιν Μάξγουελ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου