Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρωτοφανές: Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή έφτιαχνε κοκτέιλ με το αίμα της

Οι υπεύθυνοι μιας καφετέριας στην Ιαπωνία ανακάλυψαν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας ότι μία σερβιτόρα έφτιαχνε κοκτέιλ

προσθέτοντας και λίγο από το αίμα της. Η ίδια ζήτησε “συγγνώμη”.

Μία καφετέρια στην Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στην περιοχή Susukino στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί Χοκάιντο της χώρας, απέλυσε μία σερβιτόρα του, όταν οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν ότι έριχνε από το αίμα της μέσα σε κοκτέιλ.

Σύμφωνα με τον Independent, μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, οι γιατροί της περιοχής συμβούλευσαν τους πελάτες του καφέ να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, η σερβιτόρα φέρεται να αποκάλυψε πως έβαζε το αίμα της σε κοκτέιλ, κατόπιν δικού τους αιτήματος.

Ο γιατρός Zento Kitao, είπε ότι η υπάλληλος και οι πελάτες που έπιναν τα κοκτέιλ με το αίμα της θα πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση για να αποκλειστούν ασθένειες που μεταδίδονται με το αίμα όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη.

“Οι περιπτώσεις ανθρώπων που μολύνονται από την κατανάλωση αίματος άλλου ατόμου είναι σπάνιες, αλλά σημαντικές ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αίματος, όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη. Εάν υπάρχουν πληγές στο στόμα, είναι εύκολο να μολυνθείτε από μεταδόσεις αίματος”, τόνισε. Η καφετέρια, με το όνομα Mondaiji Con Cafe Daku, χαρακτήρισε την ενέργεια της πρώην υπαλλήλου της “απολύτως απαράδεκτη” ενώ έκανε λόγο και για “τρομοκρατία σε μερική απασχόληση”. Την επόμενη ημέρα, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστή, προκειμένου να αντικαταστήσει όλα τα ποτήρια.

Η σερβιτόρα, από την πλευρά της, ζήτησε “συγγνώμη για την επικίνδυνη συμπεριφορά της”, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν οι Strait Times, επικαλούμενοι τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Flash.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου