Thursday, 28 March, 2024

Πως ο τζόγος «κλείνει» σπίτια

Μπορεί να ακουστεί απίστευτο αλλά στην Κένυα ένας φίλαθλος «έπαιξε» την γυναίκα του σε στοίχημα με έναν φίλο του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Nairobinews, το Σάββατο 07/04, πριν τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο φίλοι υπέγραψαν ένα «συμφωνητικό» σε ένα χαρτί, σχετικά με το αποτέλεσμα της συνάντησης. Ο ένας από τους δύο, σίγουρος για την ανωτερότητα της Σίτι, αποδέχθηκε την πρόκληση του άλλου και στοιχημάτισε να παραδώσει στον φίλο του την σύζυγό του αν η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν κέρδιζε την Premier League απέναντι στην Γιουνάιτεντ, όπως και τελικά συνέβη.

Τι αναφέρει το συμφωνητικό:

«Δια του παρόντος , εγώ ο Αμάνι Στάνλεϊ, υπόσχομαι να δώσω την σύζυγό μου για μια εβδομάδα στον φίλο μου, τον Τόνι Σίλα αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κερδίσει την Premier League στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι απολύτως καλά και δεν αναγκάστηκα από κανέναν σε αυτή τη συμφωνία», σύμφωνα με την NairobiNews.

Παρόμοιο περιστατικό σε παρτίδα πόκερ

Κάτι σχεδόν παρόμοιο συνέβη το 2007, όταν ένας Ρώσος, παθιασμένος παίκτης του πόκερ, «πόνταρε» την γυναίκα του με συμφωνία συγκεκριμένης διάρκειας. Την παρτίδα την έχασε όμως έχασε και την γυναίκα του οριστικά μιας και αυτή μετά από αυτό που έγινε παντρεύτηκε τον νικητή της παρτίδας!

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου