Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ρωσία: Βρήκαν 5χρονη «Μόγλη» μόνη σε διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες

Αποτροπιασμό στη ρωσική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η υπόθεση της μικρής Lyubov, της πεντάχρονης που βρέθηκε ολομόναχη, πεινασμένη και ημίγυμνη

σε ένα διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες.
Η μικρή Αγάπη, όπως είναι το όνομά της στα ελληνικά, βρέθηκε υποσιτισμένη, αφυδατωμένη και ασθενική, εγκαταλελειμμένη από τη 47χρονη μαμά της, η οποία «έλειπε για μέρες», σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές.
Άγνωστο για πόσες μέρες, το παιδί ζούσε σε άθλιες συνθήκες, σε ένα μικρό διαμέρισμα, γεμάτο σκουπίδια σε αποσύνθεση, ακαθαρσίες και κατσαρίδες. Ήταν τόσο άθλια η κατάσταση του διαμερίσματος, ώστε οι ρωσικές αρχές μπήκαν για τη διάσωσή της φορώντας στολές χημικής προστασίας.
Μάλιστα, η μικρή είχε ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό της, λόγω ενός κοσμήματος που είχε καρφωθεί στο δέρμα της.
«Δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαζε μόνο ήχους και δεν ήταν κοινωνική» ανέφεραν τοπικά μέσα, προσθέτοντας «της πρόσφεραν νερό και ήπιε δύο λίτρα. Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ των ντόπιων ΜΜΕ, το κοριτσάκι που σπάρασσε επί μέρες, είχε να αναπτύσσει συμπτώματα ανορεξίας.
«Παρ’ολίγον να λιποθυμήσουμε από τη μυρωδιά και την κατάσταση του διαμερίσματος», τόνισε γείτονας που μπήκε στο σπίτι.
Μετά τη διάσωση του παιδιού, η μητέρα επέστρεψε και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο οι γείτονες την εμπόδισαν. Συνελήφθη με την υπόνοια της «απόπειρας δολοφονίας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου