Thursday, 28 March, 2024

Σάλος με το φιλί του Δαλάι Λάμα σε παιδί. Η απολογία και ο… Πάπας!

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Δαλάι Λάμα να φιλάει ένα μικρό παιδί στα χείλη.

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο Δαλάι Λάμα μετά από πλάνα που έδειχναν τον θρησκευτικό ηγέτη του Θιβέτ να ρωτά ένα αγόρι αν θέλει «να ρουφήξει τη γλώσσα».

Το γραφείο του δήλωσε ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από το παιδί και την οικογένειά του «για τον πόνο που μπορεί να προκάλεσαν τα λόγια του».

«Η Αγιότητά του συχνά πειράζει τον κόσμο που τον επισκέπτεται με αστείο και παιχνιδιάρικο τρόπο» και αυτό το συμβάν ήταν μία τέτοια περίσταση. «Λυπάται για το περιστατικό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το αγόρι είχε ρωτήσει τον Δαλάι Λάμα αν μπορούσε να τον αγκαλιάσει -κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο των 23 δευτερολέπτων που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Δαλάι Λάμα: Απολογήθηκε για το φιλί στο στόμα σε παιδί 

Ο Δαλάι Λάμα ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να φιλήσει στο στόμα ένα μικρό παιδί και να του ζητήσει να του ρουφήξει τη γλώσσα. Ο Θιβετιανός πνευματικός ηγέτης δέχτηκε εντονότατη κριτική όταν κυκλοφόρησε το εν λόγω βίντεο, με τους χρήστες των social media να μιλούν για κάτι πολύ ανατριχιαστικό και εντελώς απρεπές. Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο στην Ινδία, όπου ζει εξόριστος ο Δαλάι Λάμα, στη διάρκεια μίας ομιλίας του. Ο 87χρονος ηγέτης τόνισε πως πάντα αστειεύεται με όλους και μπροστά στις κάμερες, χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό σε ό,τι κάνει.

Κάποιοι επίσης, σχολιάζουν με φώτος τις ίδιες συμπεριφορές από τον Πάπα

που δεν έχουν λάβει τόσο μεγάλες διαστάσεις, παρά το γεγονός ότι η καθολική εκκλησία έχει παραδεχθεί και έχει ζητήσει συγνώμη για βιασμούς χιλιάδων παιδιών!

Έκθεση-καταπέλτης για την Καθολική Εκκλησία: 330.000 παιδιά κακοποιήθηκαν από κληρικούς

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου