Tuesday, 19 March, 2024

Σάλος στη Νέα Υόρκη: Δασκάλα ερωτοτροπούσε με ημίγυμνο άνδρα εν ώρα μαθήματος

Οι ερωτικές διαθέσεις μιας δασκάλας ισπανικών στη Νέα Υόρκη είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί
εκτός σχολείου και μαθημάτων, όταν ερευνητές διαπίστωσαν ότι έκανε μια «ακατάλληλη σεξουαλική πράξη» κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος Zoom.

Καθώς οι μαθητές στο σχολείο Κολούμπια παρακολούθησαν εξ αποστάσεως το μάθημα, η Amanda K. Fletcher, 37 ετών, «φάνηκε να πιπιλίζει τη θηλή ενός ημίγυμνου άνδρα» ενώ περιστρεφόταν και λικνιζόταν σύμφωνα με τον Ειδικό Επίτροπο Έρευνας για σχολεία της πόλης.

Πριν από αυτό, οι μαθητές παρακολουθούσαν την Fletcher να «τρώει μακαρόνια» με τον άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε μπλούζα, πίσω της, αναφέρει η έκθεση, με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2020, που έλαβε η The Post.

Στη συνέχεια, αφού απομάκρυνε το στόμα της από το στήθος του άνδρα, η Fletcher «συνέχισε να διδάσκει και να συζητά για μια εργασία», είπε ένας μαθητής στους ερευνητές.
Οι ερευνητές είδαν πολλά βίντεο του συμβάντος, τα οποία κοινοποιήθηκαν από μαθητές στο Shapchat και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Το περιστατικό έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου, δύο εβδομάδες αφότου το υπουργείο Παιδείας επέτρεψε να ξεκινήσει το σχολικό έτος 2020-21 με μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης. Η ανάρμοστη συμπεριφορά της δασκάλας ξεκίνησε περίπου 12 λεπτά πριν από το τέλος της τάξης, ενώ οι μαθητές ήταν ακόμη παρόντες. Η Fletcher δεν έδωσε καμία εξήγηση. Αρνήθηκε να μιλήσει στους ερευνητές της SCI και δεν απάντησε στα αιτήματα της The Post. «Αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως απαράδεκτη», δήλωσε η εκπρόσωπος της DOE, Ντάνιελ Φίλσον.

Κολομβία: Τελείωσε το μάθημα και φίλησε το στήθος της γυναίκας του

Πριν από λίγες ημέρες ένας καθηγητής καθολικού σχολείου στην Κολομβία, ο Ruben Dario Parras, έγινε viral καθώς το παθιασμένο φιλί που έδωσε στα στήθη της γυναίκας του έγινε μπροστά στους μαθητές του. Στο βίντεο με την προσωπική στιγμή του Parras ακούγεται μία μαθήτρια να λέει «ω Θεέ μου».
Ο καθηγητής αναγκάστηκε να απολογηθεί για την γκάφα του. «Βγήκαν στον αέρα στιγμές με τη γυναίκα μου που έγιναν viral στο διαδίκτυο. Φυσικά ήταν λάθος, καθώς δεν κατάλαβα ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή στο τέλος του μαθήματος. Σε καμία περίπτωση δεν το έκανα επίτηδες. Απολογούμαι για την προσβολή» είπε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου