Friday, 19 April, 2024

Σαδιστής πα-τέρας βίαζε για χρόνια τα επτά παιδιά του!

Την απογοήτευσή της για τα χρόνια φρίκης που πέρασαν για την ίδια και για τις αδελφές της επειδή οι βρετανικές Αρχές δεν τους

έδιναν σημασία επειδή είναι Τσιγγάνοι εξέφρασε γυναίκα που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της από την ηλικία των 4 ετών.
Η Ελεν Ο’ Ντόνοχι έσπασε τη σιωπή της μετά την καταδίκη του 75χρονου Τζέιμς Ο’ Ρίλι (από το Μπαλινόντι της Ιρλανδίας για τον βιασμό της ίδιας αλλά και γι’ αυτούς που υπέστησαν οι έξι αδελφές της αλλά και η μικρότερη αδελφή του δράστη.
Ο πατέρας-τέρας, που απέκτησε μάλιστα και παιδί με μία από τις κόρες του όταν αυτή ήταν 16 ετών, καταδικάστηκε έπειτα από δίκη πέντε εβδομάδων σε 20 χρόνια φυλάκιση και οδηγήθηκε στη φυλακή στις 15 Ιουνίου. Ο Ο’ Ρίλι χτυπούσε, εξανάγκαζε σε πείνα και βασάνιζε με όλους τους τρόπους τις κόρες του όταν ήταν ανήλικες, καθαρά λόγω σαδιστικής φύσης, αφού είχε χρήματα για να τους εξασφαλίσει τα απαραίτητα και με το παραπάνω ως επιτυχημένος έμπορος αλόγων και σκραπ.
«Πιστεύω ότι μας άφησαν στην τύχη μας επειδή είμαστε Τσιγγάνοι. Όλοι οι άλλοι στην κοινωνία μας αντιμετωπίζουν υποτιμητικά γιατί πιστεύουν ότι έτσι μας αρέσει να ζούμε, βρόμικοι», δήλωσε στους «Irish Times», αποκαλύπτοντας ότι η ίδια και οι αδελφές της κατάφεραν να επιζήσουν τρώγοντας τις φλούδες από πατάτες. Η 51χρονη γυναίκα ισχυρίζεται μάλιστα ότι πρώτη φορά ανακάλυψε πότε έχει γενέθλια σε ηλικία 25 ετών, όταν πήρε πιστοποιητικό γέννησης από τις Αρχές για να παντρευτεί, ενώ εξομολογείται ότι είχε αρχίσει τις απόπειρες αυτοκτονίας από τα 12 της χρόνια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου